Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Fantastisch vrij uitzicht vanaf dit, op de topverdieping gelegen, 3-kamer appartement, met zonnig balkon op het zuidwesten en eigen berging in de onderbouw. De woning is gunstig gelegen in de wijk Schenkel; een rustige woonomgeving met voldoende gratis parkeergelegenheid en een supermarkt om de hoek.

  Indeling
  Begane grond:
  Centrale afgesloten entree met bellenplateau, brievenbussen, containerruimte, lift, trappenhuis en bergingen.

  7e verdieping (top etage):
  entree, meterkast, hal, hoofdslaapkamer aan de voorzijde van het appartement met vaste schuifkast. De dichte keuken in L-opstelling ligt eveneens aan de voorzijde, deze ruimte is voorzien van een vanille kleurig keukenblok met een spoelbak voor het raam, een koel-/vriescombinatie en een fraai RVS fornuis met oven. In de keuken bevindt zich een praktische vaste kast met daarin de boiler en de aansluiting voor de wasmachine (de wasmachine blijft achter). In lichte kleurstelling betegelde toiletruimte met staande pot en een badkamer met witte wand- en grijze vloertegels. Hier zijn een douche en 2 wastafels met spiegels aanwezig. Middels een deur met glas inzet is de gezellige woonkamer bereikbaar met doorgang naar de eetkamer. Vanuit de eetkamer is de gunstig op het zuidwesten gelegen zonnige balkon. In de eetkamer is een wandje geplaatst zodat er nog een ruimte ontstaat deze kan bijvoorbeeld worden gebruikt als inloopkast of slaapruimte. De woning is met uitzondering van de natte ruimtes voorzien van een drempelloos doorgelegde laminaatvloer met V-groef.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1971
  – vanuit de bouw voorzien van isolatie
  – grotendeels dubbele beglazing
  – achterzijde kunststof en voorzijde houten kozijnen
  – verwarming middels blokverwarming
  – warm water middels 120 liter boiler van Daalderop
  – VvE bijdrage ca. € 114,54 per maand (exclusief stookkosten)
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – ouderdomsclausule en asbestclausule van toepassing
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  1971
  Woonoppervlakte
  67 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  210 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Wilgenhoek 112

  Capelle aan den IJssel

  Rustig gelegen 4 kamer appartement met 3 slaapkamers, aan de voorzijde een fraai uitzicht over waterplas en aan de achterzijde een een balko...

  Lupinestraat 117

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Leliestraat 17

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: