Ruseler NVM Makelaars

Een woning aankopen met zekerheid

Een woning is één van de grootste en belangrijkste aankopen in je leven. Dan wil je natuurlijk weten dat het goed zit. Met een aankoopmakelaar heb je iemand die werkt in jouw belang; niet die van de verkopende partij. Je bent daarmee verzekerd van een partner en sterke onderhandelaar zodat je jouw droomwoning voor de laagste prijs koopt én iemand die waakt voor verborgen gebreken. Een eventuele bouwkundige inspectie geeft je zekerheid over de bouwkundige kwaliteit van je woning. Daarnaast ondersteunen we je bij de juridische details, zoals erfpacht en recht van overpad. Is je huidige huis al verkocht? Dan helpen we je ook bij het regelen van een (nieuwe) hypotheek. Zo weet je waar je aan toe bent en koop je een woning met zekerheid.

In 5 stappen een woning aankopen

1. Kennismaking

We bespreken graag al je aankoopwensen in een persoonlijk gesprek

2. Bezichtigingen

Wij gaan op zoek naar jouw droomwoning en plannen verschillende kijkmomenten

3. Onderhandelen

Wij houden het hoofd koel en staan je bij in de onderhandelingen

4. Papierwerk

Wij nemen al het papierwerk met je door en bewaken de termijnen

5. Inspectie

Voorafgaand aan de levering voeren we een eindinspectie uit bij de woning

Persoonlijker

Ruseler heeft meerdere gecertificeerde NVM Makelaars en taxateurs in dienst. Een waarborg voor deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid.

Opvallender

Bij Ruseler bent u verzekerd van een opvallende presentatie van uw woning op ruseler.nl en funda.nl met 360 graden foto's, plattegronden en video. Daarnaast zorgen we ook via sociale media, de regionale krant, onze etalage en tijdens 10 speciale Open Huizen Dagen voor optimale zichtbaarheid van uw woning!

Bereikbaarder

Ruseler is dé makelaar in de regio. Kom eens langs bij onze kantoren in Capelle a/d IJssel en Rotterdam; bel of stuur ons een appje!

Doelgerichter

Ruseler beschikt over een groot bestand van relaties die gericht op zoek zijn naar een nieuwe woning. Wij brengen uw woning bij hen als eerste onder de aandacht, ook in combinatie met het NVM netwerk. Dit vergroot de kans op het verkopen van uw woning aanzienlijk!

Nieuw Aanbod

Bekijk woning


Muurmos 18

Bijzondere vide woning, waar u zo in kunt! (Instapklaar) Dit moet u gezien hebben! Moderne en strak ingerichte 13 meter diepe eengezinswoning...

€ 425.000,-

Bekijk woning


Faborgerf 26

Het zonnetje in huis, in deze keurig onderhouden comfortabele 4-kamer eengezinswoning! Deze heerlijk lichte woning met aan de woonkamer gelegen achtertuin garandeert...

€ 235.000,-

Bekijk woning


Scharlakendoorn 15

Wat een geweldige sfeer en ruimte in de "Hof van Eden" tuin! Uitstekend onderhouden middels een opbouw vergrote hoekeengezinswoning (175m2) met riante...

€ 389.000,-

 

“We zijn goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. En ook met de verkoop van ons woonhuis.”

Koper Salomon de Braystraat 12, Rotterdam

Kennismakingsgesprek aanvragen


Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: