Ruseler NVM Makelaars

Een woning aankopen met zekerheid

Een woning is één van de grootste en belangrijkste aankopen in je leven. Dan wil je natuurlijk weten dat het goed zit. Met een aankoopmakelaar heb je iemand die werkt in jouw belang; niet die van de verkopende partij. Je bent daarmee verzekerd van een partner en sterke onderhandelaar zodat je jouw droomwoning voor de laagste prijs koopt én iemand die waakt voor verborgen gebreken. Een eventuele bouwkundige inspectie geeft je zekerheid over de bouwkundige kwaliteit van je woning. Daarnaast ondersteunen we je bij de juridische details, zoals erfpacht en recht van overpad. Is je huidige huis al verkocht? Dan helpen we je ook bij het regelen van een (nieuwe) hypotheek. Zo weet je waar je aan toe bent en koop je een woning met zekerheid.

In 5 stappen een woning aankopen

1. Kennismaking

We bespreken graag al je aankoopwensen in een persoonlijk gesprek

2. Bezichtigingen

Wij gaan op zoek naar jouw droomwoning en plannen verschillende kijkmomenten

3. Onderhandelen

Wij houden het hoofd koel en staan je bij in de onderhandelingen

4. Papierwerk

Wij nemen al het papierwerk met je door en bewaken de termijnen

5. Inspectie

Voorafgaand aan de levering voeren we een eindinspectie uit bij de woning

Persoonlijker

Ruseler heeft meerdere gecertificeerde NVM Makelaars en taxateurs in dienst. Een waarborg voor deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid.

Opvallender

Bij Ruseler bent u verzekerd van een opvallende presentatie van uw woning op ruseler.nl en funda.nl met 360 graden foto's, plattegronden en video. Daarnaast zorgen we ook via sociale media, de regionale krant, onze etalage en tijdens 10 speciale Open Huizen Dagen voor optimale zichtbaarheid van uw woning!

Bereikbaarder

Ruseler is dé makelaar in de regio. Kom eens langs bij onze kantoren in Capelle a/d IJssel en Rotterdam; bel of stuur ons een appje!

Doelgerichter

Ruseler beschikt over een groot bestand van relaties die gericht op zoek zijn naar een nieuwe woning. Wij brengen uw woning bij hen als eerste onder de aandacht, ook in combinatie met het NVM netwerk. Dit vergroot de kans op het verkopen van uw woning aanzienlijk!

Nieuw Aanbod

Bekijk woning


Laan van Avant-Garde 507

Woning waar u zo in kunt! Zeer royale "tuitgevel" woning (165 m2) met mooi, neutraal en strak interieur en bijzondere royale 2e...

€ 498.000,-

Bekijk woning


Cypruslaan 315

Op de bovenste 5e verdieping gesitueerd modern 3 kamer appartement met groot terras op het zuiden en eigen parkeerplaats met berging in...

€ 398.000,-

Bekijk woning


Bolkruid 29

In de gewilde groene woonwijk Ommoord ligt deze drive-in woning met inpandige garage en parkeerplaats op een perceel van 94 m2 eigen...

€ 300.000,-

 

“We zijn goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. En ook met de verkoop van ons woonhuis.”

Koper Salomon de Braystraat 12, Rotterdam

Kennismakingsgesprek aanvragen


Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: