Ruseler NVM Makelaars

Advies van een aankoopmakelaar

Een woning aankopen met zekerheid

Een woning is één van de grootste en belangrijkste aankopen in je leven. Dan wil je natuurlijk weten dat het goed zit. Met een aankoopmakelaar heb je iemand die werkt in jouw belang; niet die van de verkopende partij. Je bent daarmee verzekerd van een partner en sterke onderhandelaar zodat je jouw droomwoning voor de laagste prijs koopt én iemand die waakt voor verborgen gebreken. Een eventuele bouwkundige inspectie geeft je zekerheid over de bouwkundige kwaliteit van je woning. Daarnaast ondersteunen we je bij de juridische details, zoals erfpacht en recht van overpad. Is je huidige huis al verkocht? Dan helpen we je ook bij het regelen van een (nieuwe) hypotheek. Zo weet je waar je aan toe bent en koop je een woning met zekerheid.

Onze aanpak

Kennismaking

We bespreken graag al je aankoopwensen in een persoonlijk gesprek

Bezichtigingen

Wij gaan op zoek naar jouw droomwoning en plannen verschillende kijkmomenten

Onderhandelen

Wij houden het hoofd koel en staan je bij in de onderhandelingen

Papierwerk

Wij nemen al het papierwerk met je door en bewaken de termijnen

Inspectie

Voorafgaand aan de levering voeren we een eindinspectie uit bij de woning

Professioneler

Ruseler heeft meerdere gecertificeerde NVM Makelaars en taxateurs in dienst. Een waarborg voor deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid.

Bereikbaarder

Ruseler is dé makelaar in de regio. Kom eens langs bij onze kantoren in Capelle a/d IJssel en Rotterdam; bel of stuur ons een appje!

Doelgerichter

Ruseler beschikt over een groot bestand van relaties die een woning willen verkopen. Wij brengen je met hen in contact. Dit vergroot de kans op het kopen van je droomwoning aanzienlijk!
Woning aankopen checklist

Droomhuis op het oog?

Checklist woning aankopen

Voorkom verrassingen! Bekijk deze praktische checklist met 30 belangrijke aandachtspunten en zorg ervoor dat je droomhuis geen miskoop wordt.

DOWNLOAD CHECKLIST

Sluiten

Woning aankopen checklist

Checklist woning aankopen
  *Wij nemen jouw privacy serieus en gebruiken persoonsgegevens alleen om diensten te leveren die worden opgevraagd. Door op onderstaande knop te klikken geef je toestemming dat Ruseler je gegevens hiervoor gebruikt.

  Nieuw Aanbod

  Bekijk woning


  Van Heukelomstraat 252

  Goed onderhouden en modern 3 (v/h 4) kamer appartement (ca. 103m²) gelegen op de eerste verdieping, voorzien van een royaal dakterras en…

  € 425.000,-

  Bekijk woning


  Nystadstraat 39

  Aan de rand van Oosterflank is deze zeer riante eengezinswoning gelegen met zonnige op het zuidwesten gelegen achtertuin en 2 parkeerplaatsen op…

  € 555.000,-

  Bekijk woning


  Maltaplein 22

  Het buitenleven in Rotterdam: Leuke en goed onderhouden maisonnette met woonkeuken, 28 m² privé terras op het zonnige westen, op nog geen…

  € 399.000,-

  “We zijn goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. En ook met de verkoop van ons woonhuis.”

  Koper Salomon de Braystraat 12, Rotterdam

  Maak een afspraak

   Altijd op de hoogte blijven?

   Blijf als éérste op de hoogte
   van ons nieuwste woningaanbod

   Meld je aan als woningzoeker:

   Aanmelden

   Volg ons op social media: