Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Ruim 4-kamer appartement op de 3e verdieping van zeer verzorgd complex met lift, een fijn balkon over de gehele breedte en een eigen berging in de onderbouw. Het appartement ligt aan de groene rand van de wijk Ommoord. Aan de achterzijde heb je mooi zicht op een keurig plantsoen en het Heempark.

  Op loopafstand van het fraaie recreatiegebied van de Rotte, een breed aanbod aan winkels, winkelcentra en voorzieningen, sport- en recreatiemogelijkheden, openbaar vervoer (metro en bus), scholen, weekmarkt en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

  Indeling:
  Entree/hal met meterkast. Aan de galerijzijde is de keuken gesitueerd; deze is ruim van opzet en voorzien van een eenvoudige opstelling en apparatuur. De ruime lichte woonkamer geeft toegang tot het balkon over de volle breedte van de woning met fijn uitzicht op de plantsoenen. Vanuit de woonkamer is een ruime (slaapkamer-)kamer bereikbaar aan de balkonzijde met een diepe vaste kast.
  Tussenhal naar de zeer ruime slaapkamer aan de galerijzijde met vaste kast. Toiletruimte met fonteintje. Badkamer met douche, een wastafelmeubel en de aansluiting voor wasmachine en droger. Slaapkamer aan de balkonzijde met een grote kast.
  Het appartement is voorzien van een laminaatvloer en strakke wandafwerking.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar 1973
  – grotendeels voorzien van dubbele beglazing
  – energielabel E
  – ruim balkon van ca. 13 m²
  – volledig eigen grond situatie
  – berging van ca. 8 m² in de onderbouw
  – VVE bijdrage 484,– euro per maand inclusief stookkosten.
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE van toepassing
  – verwarming door middel van blokverwarming, warmwatervoorziening gemeenschappelijke voorziening
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1973
  Woonoppervlakte
  105 m2
  Ligging
  Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  348 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Zevengetijdeklaver 10

  Rotterdam

  Nette 6-kamer eengezinswoning met aangebouwde garage op een perceel 144 m² eigen grond. Deze woning in de gewilde Klaverbuurt, een mooie gr...

  Kraaiheide 6

  Rotterdam

  In een rustige straat in de gewilde groene wijk Ommoord ligt deze goed onderhouden eengezinswoning met stenen berging en dakkapel, op een pe...

  Rietdekkerweg 63

  Rotterdam

  Turn-key, in 2022 geheel gerenoveerd prachtig royaal 3 (voorheen 4) kamer appartement boven winkelcentrum Ambachtsplein. Nabij openbaar verv...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: