Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Zeer ideaal en praktisch gelegen boven winkelcentum royaal gasloos 3 (voorheen 4) kamer appartement met energielabel A nabij metrostation en aangrenzend het natuur- en recreatiegebied Wollefoppenpark, Zevenhuizerplas en Nesselande strand. De woning ligt op de 1e verdieping met grote raampartijen en open keuken waardoor er veel licht invalt. De living en het ruime balkon liggen gunstig op de zon en bieden vrij zicht op het gezellige plein met veel voorzieningen. Het appartement heeft tevens een voorterras met een stenen berging. Er zijn 2 liften, een aparte containerruimte voor afval en voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

  Begane grond:
  Centrale afgesloten entree met intercom, brievenbussen, liften en trappenhuis.

  1e Verdieping:
  Voorterras met entree van de woning, hal met meterkast en nis voor jassen. Nette toiletruimte met lichte betegeling en een fonteintje. Ruime living bestaande uit een gezellige woonkamer en open keuken in rechte opstelling. De living heeft grote raampartijen welke uitzicht heeft op het winkelcentrum en een deur geeft toegang tot het zonnige balkon. De afwerking van de muren is veelal natuurlijk van bakstenen met verlaagde ramen en marmeren vensterbanken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur: kookplaat (2021), RVS afzuigkap, koel-/vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasmachine. Aan de voorzijde van de woning liggen de 2 slaapkamers, dit zijn beide ruime kamers van ca. 18 m2 en 12 m2. De grootste van de 2 kan desgewenst weer worden opgesplitst naar 2 kamers. De badkamer is betegeld en voorzien van een wastafelmeubel en ligbad met een glazen scherm. In de praktische vaste bergkast bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine. De woning is op de natte ruimte na voorzien van een drempelloos doorgelegde laminaatvloer.

  Het appartementencomplex heeft diverse in- en uitgangen naar het winkelcentrum en het metrostation. Aan 2 zijden bevinden zich liften in het trappenhuis. De voorterras is ruim met een overloop en een stenen berging aan de voorzijde.

  Het kleinschalige winkelcentrum is gezellig opgebouwd met brugjes en diverse winkels, gezondheidscentrum, restaurants, een klein speelplaatsje en een sportschool en zwembad op de hoek. Op het plein worden veel gezellige activiteiten georganiseerd. Zomers wordt het plein gedecoreerd met vele prachtige bloembakken, aanplanting en palmbomen zodat het tropisch oogt. ‘s-Winters wordt het plein feestelijk verlicht. Metrostation Ambachtsland ligt naast het winkelcentrum en uitvalswegen zijn op enkele minuten rijafstand te bereiken.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1984
  – verwarming en warm water middels stadsverwarming, dus gasloos!
  – geheel dubbele beglazing
  – complex is gelegen op erfpachtgrond, canon is afgekocht t/m 30-3-2032, einddatum recht 31-3-2057
  – VvE bijdrage € 165,- per maand
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – de VvE heeft het voornemen het appartementencomplex volledig te verduurzamen en groot onderhoud te verrichten
  – oplevering in overleg, kan per direct

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  1984
  Woonoppervlakte
  86 m2
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  271 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Jagersmeer 9

  Rotterdam

  Uitstekend onderhouden in 2017 geheel verbouwde eengezinswoning met 4 slaapkamers, 2 bergingen, in 2019 fraai aangelegde zonnige achtertuin...

  Thelonius Monkpad 25

  Rotterdam

  Nabij het Nessestrand en de Zevenhuizerplas gesitueerde keurig onderhouden en uitgebouwde eengezinswoning met eigen parkeerplaats in de voor...

  Kil 22

  Rotterdam

  Op een perceel van 121 m2 eigen grond gelegen zeer goed onderhouden, instapklare moderne gasloze hoekwoning met onderhoudsvriendelijke tuin...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: