Ruseler NVM Makelaars

Ruseler Makelaars Rotterdam – Nesselande

 

Nesselande is een mooie wijk in het uiterste noordoosten van Rotterdam, en biedt heel veel mogelijkheden op de woningmarkt, of je nu op zoek bent naar een appartement in een luxe toren aan het water of juist een ruimere gezinswoning in het groen. Met zo’n diverse markt, dat uitstekend weerspiegeld wordt in ons woningaanbod, is het natuurlijk fijn als jouw makelaar Nesselande door en door kent. Bij Ruseler kun je daar gerust op zijn. Wij zijn al vele jaren actief op de woningmarkt van Nesselande en omstreken, en zijn goed op de hoogte van alles wat er in Nesselande speelt.

 

Het kopen of verkopen van een huis is waarschijnlijk een van de grootste en belangrijkste beslissingen die je in je leven zult nemen. Terwijl jij je hier waarschijnlijk maar enkele keren mee bezig hoeft te houden, is het voor ons als makelaar Nesselande dagelijkse kost. Al deze ervaring betekent dat wij je in het hele aankoop- of verkoopproces kunnen bijstaan en adviseren, en je desgewenst zelfs het grootste deel van het werk uit handen kunnen nemen. Je kunt altijd bij ons terecht als je je huis wilt verkopen of laten taxeren, maar ook voor ondersteuning bij aankopen.

De vertrouwde Ruseler aanpak

 

Ruseler is aangesloten bij -én gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door dit keurmerk kun je ervan verzekerd zijn dat je op deskundige, onafhankelijke en betrouwbare wijze wordt bijgestaan. Daarnaast zorgt onze integratie in het NVM-netwerk er ook voor dat de kans op een snelle aankoop of verkoop aanzienlijk stijgt. Toch is dit niet het voornaamste waar wij ons bij onze klanten mee onderscheiden. Bij Ruseler proberen we namelijk altijd een stap verder te zetten, en bij iedere fase van het aankoop-, verkoop- of taxatieproces met jou mee te denken. Het contact is laagdrempelig, en jouw belangen staan bij Ruseler altijd voorop. Kortom, wij zijn alles wat je zoekt in een makelaar Nesselande.

 

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


 • Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
 • Beoordeeld met een 9,1 op Funda
 • Optimale presentatie op Funda met VR, video, 360 graden foto’s en plattegronden
 • Specialist in de regio met 2 vestigingen
 • Dienstverlening afgestemd op jouw behoeften

Recent verkocht

Verkocht

Georges Vantongerloohof 11

Rotterdam

Een mooi modern, speels en royaal 5 kamer appartement met onder andere een grote living met open keuken van ca. 72 m2, 2 badkamers en 4 slaa...

Verkocht

Stoelendans 50

Capelle aan den IJssel

>> In verband met de grote belangstelling voor deze woning, is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Indien u dat wens...

Verkocht

Paul van Ostaijenstraat 19

Rotterdam

KLUSSERS OPGELET! Op een gunstige locatie nabij het Wollefoppenpark en recreatiegebied rondom de Zevenhuizerplas ligt deze tussenwoning met...

 

“Erg tevreden. Goed contact. Fijne begeleiding. Ook na het verkopen van het huis is er nog begeleiding. Veel zaken worden digitaal afgehandeld via een portaal wat erg prettig werkt. Zou deze makelaar zeker aanbevelen.”
Laan van Avant-Garde 205, Rotterdam - Nesselande

> Bekijk beoordeling op Funda

Kennismakingsgesprek aanvragen

Inclusief gratis waardebepaling


  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: