Ruseler NVM Makelaars

Woning verkopen (full-service)

Word volledig ontzorgd, tijdens voor -en na de verkoop.

Het verkopen van je woning kan overweldigend zijn: er komt nogal wat bij kijken. Een doordachte aanpak is de eerste stap naar succes. Wij nemen graag zoveel mogelijk voor je uit handen, zodat je zonder zorgen en stress je woning verkoopt. We luisteren, denken mee, bepalen een verkoopstrategie en adviseren welke aanpak voor jou de meest succesvolle is. We ondersteunen je van waardebepaling, tot bezichtiging, tot notaris. Gewoon alles geregeld! Daar staan wij voor.

Onze aanpak

Woning opname

Inmeten, documentatie, maken beeldmateriaal

Bepalen vraagprijs

Markt, referenties en persoonlijke wensen.

Verkoop -strategie

Bepalen strategie en verdere procedure.

Start verkoop -traject

Woning publicatie, start bezichtiging-afspraken.

Nazorg & inspectie

Wij blijven graag betrokken. Ook na de verkoop.

Professioneler

Ruseler heeft meerdere gecertificeerde NVM Makelaars en taxateurs in dienst. Een waarborg voor deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid.

Bereikbaarder

Ruseler is dé makelaar in de regio. Kom eens langs bij onze kantoren in Capelle a/d IJssel en Rotterdam; bel of stuur ons een appje!

Opvallender

Bij Ruseler bent u verzekerd van een opvallende presentatie van uw woning op ruseler.nl en funda.nl met 360 graden foto’s, plattegronden en video. Daarnaast zorgen we ook via sociale media, onze etalage en tijdens 10 speciale Open Huizen Dagen voor optimale zichtbaarheid van uw woning!

Doelgerichter

Ruseler beschikt over een groot bestand van relaties die gericht op zoek zijn naar een nieuwe woning. Wij brengen je woning bij hen als eerste onder de aandacht, ook in combinatie met het NVM netwerk. Dit vergroot de kans op het verkopen van je woning aanzienlijk!
Woning verkopen checklist

Haal meer uit de verkoop van je huis

Checklist woning verkopen

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Onze ervaren verkoopmakelaars hebben daarom de belangrijkste aandachtspunten en hun beste tips voor jou op een rijtje gezet.

DOWNLOAD CHECKLIST

Sluiten

Woning verkopen checklist

Checklist woning verkopen

   *Wij nemen jouw privacy serieus en gebruiken persoonsgegevens alleen om diensten te leveren die worden opgevraagd. Door op onderstaande knop te klikken geef je toestemming dat Ruseler je gegevens hiervoor gebruikt.

  Recent verkocht

  Verkocht

  Georges Vantongerloohof 11

  Rotterdam

  Een mooi modern, speels en royaal 5 kamer appartement met onder andere een grote living met open keuken van ca. 72 m2, 2 badkamers en 4 slaa…

  Verkocht

  Stoelendans 50

  Capelle aan den IJssel

  >> In verband met de grote belangstelling voor deze woning, is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Indien u dat wens…

  Verkocht

  Paul van Ostaijenstraat 19

  Rotterdam

  KLUSSERS OPGELET! Op een gunstige locatie nabij het Wollefoppenpark en recreatiegebied rondom de Zevenhuizerplas ligt deze tussenwoning met…

  “Een goed geoliede machine die weet waar ze over praten en hoe alles te verwerken voor zowel de koper als verkoper.”

  Rene Spek, Siciliëboulevard 48, Rotterdam – Nesselande

  Maak een afspraak

   Altijd op de hoogte blijven?

   Blijf als éérste op de hoogte
   van ons nieuwste woningaanbod

   Meld je aan als woningzoeker:

   Aanmelden

   Volg ons op social media: