Ruseler NVM Makelaars

Woning verkopen (full-service)

Word volledig ontzorgd, tijdens voor -en na de verkoop.

Het verkopen van je woning kan overweldigend zijn: er komt nogal wat bij kijken. Een doordachte aanpak is de eerste stap naar succes. Wij nemen graag zoveel mogelijk voor je uit handen, zodat je zonder zorgen en stress je woning verkoopt. We luisteren, denken mee, bepalen een verkoopstrategie en adviseren welke aanpak voor jou de meest succesvolle is. We ondersteunen je van waardebepaling, tot bezichtiging, tot notaris. Gewoon alles geregeld! Daar staan wij voor.

Onze aanpak

Woning opname

Inmeten, documentatie, maken beeldmateriaal

Bepalen vraagprijs

Markt, referenties en persoonlijke wensen.

Verkoop -strategie

Bepalen strategie en verdere procedure.

Start verkoop -traject

Woning publicatie, start bezichtiging-afspraken.

Nazorg & inspectie

Wij blijven graag betrokken. Ook na de verkoop.

Professioneler

Ruseler heeft meerdere gecertificeerde NVM Makelaars en taxateurs in dienst. Een waarborg voor deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid.

Bereikbaarder

Ruseler is dé makelaar in de regio. Kom eens langs bij onze kantoren in Capelle a/d IJssel en Rotterdam; bel of stuur ons een appje!

Opvallender

Bij Ruseler bent u verzekerd van een opvallende presentatie van uw woning op ruseler.nl en funda.nl met 360 graden foto’s, plattegronden en video. Daarnaast zorgen we ook via sociale media, onze etalage en tijdens 10 speciale Open Huizen Dagen voor optimale zichtbaarheid van uw woning!

Doelgerichter

Ruseler beschikt over een groot bestand van relaties die gericht op zoek zijn naar een nieuwe woning. Wij brengen je woning bij hen als eerste onder de aandacht, ook in combinatie met het NVM netwerk. Dit vergroot de kans op het verkopen van je woning aanzienlijk!

Recent verkocht

Verkocht

Beatrice Woodstraat 12

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen….

Verkocht

Brucknerstraat 27

Capelle aan den IJssel

Mooie fijne brede achtertuin op het zonnige zuid-westen! In een rustige straat aan plantsoen met speeltuintje gesitueerde 2-onder-1 kapwon…

Verkocht

Van Heukelomstraat 246

Rotterdam

Een fijne plek om prettig te wonen en te leven in de gewilde wijk Het Lage Land! U loopt zo naar de winkels en op de hoek van de straat stap…

“Een goed geoliede machine die weet waar ze over praten en hoe alles te verwerken voor zowel de koper als verkoper.”

Rene Spek, Siciliëboulevard 48, Rotterdam – Nesselande

Maak een afspraak

    Altijd op de hoogte blijven?

    Blijf als éérste op de hoogte
    van ons nieuwste woningaanbod

    Meld je aan als woningzoeker:

    Volg ons op social media: