Ruseler NVM Makelaars

Woning presentatie

Ervaar de sfeer en ruimtes van de woning

 

Jouw huis mag gezien worden! Wij presenteren jouw woning zo compleet mogelijk. Daarmee bedoelen we uiteraard de professionele fotografie, maar ook een video presentatie, 360 graden fotografie en de plattegronden van de woning. Want zeg nou zelf: een woning ervaar je pas echt wanneer je er doorheen kunt wandelen. Een bezichtiging door middel van 360 graden fotografie zorgt voor een volledige digitale beleving waarmee de potentiële koper een goed beeld krijgt van de ruimtes in de woning. De video presentatie completeert het geheel. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning zijn beste beentje voor zet!

HD-Video

Meerdere (relevante) mediaproducten zorgen voor een hogere positie van uw woning in de resultatenlijst van Funda. Zo ook onze nieuwe HD-Video. Met deze video tour ervaren geïnteresseerden optimaal de ruimtes in de woning. In samenwerking met onze professionele fotograaf leveren we u een volwaardige video (geen slideshow), welke op dezelfde dag wordt gemaakt als de gebruikelijke foto’s van de woning.

Professionele Fotografie

Een eerste indruk is alles. Zonder perfecte fotografie, sta je direct 1-0 achter op concurrerende objecten. Op Funda plaatsen we voor u de meest kenmerkende hoofdfoto i.c.m. 6 ondersteunde foto’s voor een optimale eerste indruk van uw woning. In totaal plaatsen we per woning minimaal 15 hoge resolutie foto’s, gemaakt door een professionele fotograaf. We beoordelen de kwaliteit en perfectioneren desgewenst de foto’s.

 

360 graden fotografie + Virtual Reality

Met 360 graden fotografie toon je optimaal de ruimtes in de woning. 360 graden tours zijn erg in ontwikkeling en dat is ook te zien met de vele mogelijkheden op het gebied van Virtual Reality. We presenteren iedere woning met behulp van 360 graden fotografie met de daarbij de mogelijkheid tot virtueel bezichtigen. Bekijk ons aanbod in VR op het platform van Zien24. De VR-brillen hebben we voorradig op kantoor.

 

2D & 3D Plattegronden

Zonder plattegrond is er geen ruimtelijk beeld van uw woning en kan een koper moeilijk inschatten op welke manier hij/zij de woning in kan gaan richten. Naast de 2D plattegronden verzorgen we voor elke woning ook een 3D plattegrond. De plattegrond wordt ingemeten en getekend aan de hand van de bouwtekeningen en schetsen. Dit gebeurt op dezelfde dag als het maken van de foto’s en video.

 

Brochure

Tot slot vatten we de belangrijkste gegevens en foto’s van uw woning samen in een mooie brochure. Deze is door belangstellenden eenvoudig digitaal op te vragen via Funda en onze website. Ook versturen we de brochure bij het inplannen van afspraken.

 

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Aanmelden

Volg ons op social media: