Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Wanneer u desondanks interesse heeft, dan kunt u contact met ons opnemen; mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan kunnen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

  Twee-onder-een-kapwoning met garage, een eigen parkeerplaats en een achtertuin aan een waterpartij. De woning heeft 4 slaapkamers en is door de riante 8 meter brede dakkapel op de 2e verdieping, ideaal ingedeeld. Het woonoppervlak is eventueel ook nog te vergroten door de garage bij de woning te voegen. Kortom; deze woning biedt volop mogelijkheden!

  Indeling:
  Begane grond:
  Entree/hal, meterkast, toilet, speelse woonkamer met zijgedeelte en schuifpui naar zonnige achtertuin op het zuiden grenzend aan waterpartij. Aan de voorzijde bevindt zich de halfopen keuken in U-opstelling, hiervandaan is er toegang tot de garage met de opstelplaats voor wasmachine / droger. Zeer handig is de eigen parkeerplaats in de voortuin.

  1e verdieping:
  Overloop, 1 slaapkamer aan de voorzijde met deur naar het balkon, 1 royale slaapkamer aan de achterzijde (voorheen 2). Badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel en een 2e toilet.

  2e verdieping:
  Overloop en 2 slaapkamers met 8 meter brede dakkapel.

  Bijzonderheden:
  – Bouwjaar 1989.
  – Dak, muur en vloerisolatie.
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing.
  – Door het eventueel erbij betrekken van de garage kun je de woonoppervlakte vergroten naar 153 m².
  Inhoud 498 m3.
  – Brede zonnige achtertuin aan waterpartij.
  – Eigen parkeerplaats in voortuin.
  – Mooie vergrote 2e verdieping door 8 meter brede dakkapel.
  – CV en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming.
  – Erfpachtverplichting (canon) is afgekocht tot 09-07-2039. Looptijd erfpachtrecht tot 09-07-2088.
  – Gunstig gelegen nabij recreatie / natuurgebied Zevenhuizerplas / Rottemeren, openbaar vervoer (Metro en bus), winkelcentra en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag.
  – Oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan rustige weg, In woonwijk

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers4 slaapkamers
  Bouwjaar
  1989
  Woonoppervlakte
  138 m2
  Ligging
  Aan rustige weg, In woonwijk
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  498 m3
  Perceeloppervlakte
  204 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Kadoelermeer 17

  Rotterdam

  In verband met de grote belangstelling voor deze woning, is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Klussers opgelet!! In ee...

  Rietdekkerweg 63

  Rotterdam

  Turn-key, in 2022 geheel gerenoveerd prachtig royaal 3 (voorheen 4) kamer appartement boven winkelcentrum Ambachtsplein. Nabij openbaar verv...

  Dick Ketstraat 72

  Rotterdam

  In de gewilde jonge woonwijk Nesselande ligt deze keurig onderhouden gasloze eengezinswoning met kunststof dakkapel, berging en gunstig op h...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: