Ruseler NVM Makelaars

Woning verkopen (samen)

Verkoop je woning op jouw manier; maak gebruik van ons netwerk en expertise

Heb je wel eens nagedacht om zelf je huis te verkopen? En zeg nou zelf: hoe fijn is het om zelf de volledige controle te hebben tijdens dit spannende traject. Indien je bereid bent er zelf voldoende tijd en moeite in te steken heb je in deze markt een kans van slagen. Toch is het vaak fijn om te kunnen steunen op advies en de expertise van een NVM gecertificeerde, lokale makelaar. Om die reden ondersteunen wij jou graag bij het verkopen van je huis. Sommige dingen pak je zelf op, voor andere zaken schakel je onze kennis in. Zo zorgen we er samen voor dat jouw huis zo snel mogelijk en voor een mooie prijs wordt verkocht.

Onze aanpak

Woning opname

Het opstellen van de documentatie en maken van het beeldmateriaal pakken we samen op, waarbij je een gedeelte zelf kunt uitvoeren.

Bepalen vraagprijs

Samen bepalen we de vraagprijs op basis van de markt, referenties en persoonlijke wensen.

Bezichtigingen

Het inplannen van bezichtigingsafspraken en het rondleiden van geïnteresseerden kun je zelfstandig regelen.

Onderhandelen

Wij staan je graag bij in de onderhandelingen voor het beste verkoopresultaat.

Nazorg & inspectie

We regelen samen het papierwerk en voeren een inspectie uit na de verkoop.

Professioneler

Ruseler heeft meerdere gecertificeerde NVM Makelaars en taxateurs in dienst. Een waarborg voor deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid.

Bereikbaarder

Ruseler is dé makelaar in de regio. Kom eens langs bij onze kantoren in Capelle a/d IJssel en Rotterdam; bel of stuur ons een appje!

Opvallender

Bij Ruseler ben je verzekerd van een opvallende woning presentatie op ruseler.nl en funda.nl met 360 graden foto’s, plattegronden en video. Daarnaast zorgen we ook via sociale media, onze etalage en tijdens 10 speciale Open Huizen Dagen voor optimale zichtbaarheid!

Doelgerichter

Ruseler beschikt over een groot bestand van relaties die gericht op zoek zijn naar een nieuwe woning. Wij brengen je woning bij hen als eerste onder de aandacht, ook in combinatie met het NVM netwerk. Dit vergroot de kans op het verkopen van je woning aanzienlijk!
Woning verkopen checklist

Haal meer uit de verkoop van je huis

Checklist woning verkopen

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Onze ervaren verkoopmakelaars hebben daarom de belangrijkste aandachtspunten en hun beste tips voor jou op een rijtje gezet.

DOWNLOAD CHECKLIST

Sluiten

Woning verkopen checklist

Checklist woning verkopen

   *Wij nemen jouw privacy serieus en gebruiken persoonsgegevens alleen om diensten te leveren die worden opgevraagd. Door op onderstaande knop te klikken geef je toestemming dat Ruseler je gegevens hiervoor gebruikt.

  Recent verkocht

  Verkocht

  Laan van Magisch Realisme 3

  Rotterdam

  Tuinliefhebbers opgelet! Deze fraaie 5-kamer geschakelde villa, 170m2 woonoppervlak, heeft onder andere een fraaie woonkeuken welke direct…

  Verkocht

  Georges Vantongerloohof 11

  Rotterdam

  Een mooi modern, speels en royaal 5 kamer appartement met onder andere een grote living met open keuken van ca. 72 m2, 2 badkamers en 4 slaa…

  Verkocht

  Kadoelermeer 17

  Rotterdam

  In verband met de grote belangstelling voor deze woning, is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Klussers opgelet!! In ee…

  “Een goed geoliede machine die weet waar ze over praten en hoe alles te verwerken voor zowel de koper als verkoper.”

  Rene Spek, Siciliëboulevard 48, Rotterdam – Nesselande

  Maak een afspraak

   Altijd op de hoogte blijven?

   Blijf als éérste op de hoogte
   van ons nieuwste woningaanbod

   Meld je aan als woningzoeker:

   Aanmelden

   Volg ons op social media: