Verkoop je woning op jouw manier

Maak gebruik van ons netwerk en expertise

Heb je wel eens nagedacht om zelf je huis te verkopen? En zeg nou zelf: hoe fijn is het om zelf de volledige controle te hebben tijdens dit spannende traject. Indien je bereid bent er zelf voldoende tijd en moeite in te steken heb je in deze markt een kans van slagen. Toch is het vaak fijn om te kunnen steunen op advies en de expertise van een NVM gecertificeerde, lokale makelaar. Om die reden ondersteunen wij jou graag bij het verkopen van je huis. Sommige dingen pak je zelf op, voor andere zaken schakel je onze kennis in. Zo zorgen we er samen voor dat jouw huis zo snel mogelijk en voor een mooie prijs wordt verkocht.

In 5 stappen samen je woning verkopen

Vraagprijs
bepalen

(samen)

Tekst, fotografie en promotie

(jij of samen)

Bezichtigingen
kijkers

(jij)

Onderhandelingen
doen

(samen)

Papierwerk
regelen

(samen)

Professioneler

Ruseler heeft meerdere gecertificeerde NVM Makelaars en taxateurs in dienst. Een waarborg voor deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid.

Opvallender

Bij Ruseler bent u verzekerd van een opvallende presentatie van uw woning op ruseler.nl en funda.nl met 360 graden foto's, plattegronden en video. Daarnaast zorgen we ook via sociale media, de regionale krant, onze etalage en tijdens 10 speciale Open Huizen Dagen voor optimale zichtbaarheid van uw woning!

Bereikbaarder

Ruseler is dé makelaar in de regio. Kom eens langs bij onze kantoren in Capelle a/d IJssel en Rotterdam; bel of stuur ons een appje!

Doelgerichter

Ruseler beschikt over een groot bestand van relaties die gericht op zoek zijn naar een nieuwe woning. Wij brengen uw woning bij hen als eerste onder de aandacht, ook in combinatie met het NVM netwerk. Dit vergroot de kans op het verkopen van uw woning aanzienlijk!

Recent verkocht

Verkocht

Ringspoor 142

Capelle aan den IJssel

Bezichtigen? Bel voor de inloopmomenten! LET OP! INSTAPKLAAR 3 KAMER APPARTEMENT! Uitstekend onderhouden, modern afgewerkt en instapklaar...

Verkocht

Roekstraat 127

Capelle aan den IJssel

Op steenworp afstand van het winkelcentrum De Koperwiek ligt dit keurig onderhouden 4 kamer appartement op de 5e verdieping van een in 2009...

Verkocht

Rigoletto 61

Capelle aan den IJssel

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

 

“Een goed geoliede machine die weet waar ze over praten en hoe alles te verwerken voor zowel de koper als verkoper.”

Rene Spek, Siciliëboulevard 48, Rotterdam - Nesselande

Kennismakingsgesprek aanvragen

Inclusief gratis waardebepaling


Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media:

Ruseler NVM Makelaars