Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Goed onderhouden tussen eengezinswoning voor de handige klusser, met eigen parkeerplaats en onderheid terras/tuin.

  Indeling:

  Entree/hal met toiletruimte voorzien van wandcloset, aan de voorzijde gesitueerde keuken met inbouw gaskookplaat, afzuigkap en elektrische oven. Woonkamer afm. ca. 5.88 x 4.00 aan de achterzijde gesitueerd met deur naar de achtertuin voorzien van stenen berging;

  1e verd.:

  overloop met kast voorzien van wasmachine aansluiting, slaapkamer aan de voorzijde afm. ca. 4.00 x 3.30 en achterslaapkamer afm. ca. 4.00 x 3.30 met parketvloer en schuifdeurkastenwand. Badkamer met douchecabine, 2e toilet en wastafel.

  2e verd.:

  Zolderkamer afm. ca. 6.37 x 2.81/4.00 met grote dakkapel, grote bergruimte en airco installatie.

  Bijzonderheden:

  – bouwjaar ca. 1976
  – gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing (zolderraam heeft enkel glas)
  – volledig eigen grond situatie
  – de meeste glas-in-lood ramen kunnen verwijderd worden
  – terras, achtertuin en hek voortuin zijn onderheid
  – grote dakkapel op de 2e verdieping
  – begane grond voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming
  – Vaillant HR combi-ketel (circa 2011)
  – gesitueerd in gewilde woonwijk, nabij winkelcentrum De Terp met metrostation, recreatie-/natuurgebied Hitland en de Hollandse IJssel liggen om de hoek.
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1976
  Woonoppervlakte
  95 m2
  Ligging
  In woonwijk
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  285 m3
  Perceeloppervlakte
  105 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Tjalk 30

  Capelle aan den IJssel

  Altijd een vakantiegevoel aan de jachthaven en de Hollandsche IJssel! Vanuit de woning stap u zo via uw eigen steiger in de boot! Schitter...

  Marienwaard 15

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Toendra 116

  Capelle aan den IJssel

  Mooi op hoek tegenover waterpartij en plantsoen gesitueerde 6 kamer eengezinswoning met 2 dakkapellen op 123 m2 eigen grond. De woning is g...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: