Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Kanaalweg 24

€ 249.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Keurig onderhouden en ingericht multifunctioneel woonhuis met gemengde bestemming wat inhoudt dat het bruikbaar is als woning en als bedrijfspand of als kantoor/praktijk aan huis.

  Momenteel is het pand in gebruik als kantoorruimte. Het interieur is modern en fris en ziet er verzorgd uit. Met wat aanpassingen is het ook uitermate geschikt als woonhuis.

  Het pand ligt gunstig aan de doorgaande weg naar het centrum, met alle voorzieningen zoals winkelcentrum “De Koperwiek”, de weekmarkt, metrostation Capelle Centrum, “Isala theater”, gemeentehuis en gezellige horeca met terrassen. Bereikbaarheid is ook optimaal met uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

  Indeling begane grond:
  Entree, woon- of werkkamer, moderne keuken met inbouwvaatwasmachine, koelkast en close-in-boiler, modern toilet en trapkast. Aansluitend bevindt zich hier een wachtkamer, welke ook uitermate geschikt is om een badkamer te realiseren (aansluitingen en afvoer zijn al aanwezig) Middels een deur is de achtertuin van ca. 14 meter bereikbaar.

  1e verdieping:
  overloop met open ruimte (overbouw), 1 ruime slaap-/werkkamer afm. ca. 4.30×3.66 aan de voorzijde en 1 slaap-/werkkamer afm. ca. 3.73×2.98 aan de achterzijde. Via een deur is vanuit deze kamer het platte dak van de uitbouw bereikbaar. Eventueel is hier een terras van te maken, echter dient hier dan wel een hekwerk geplaatst te worden. Boven de 1e verdieping is een ruime bergvliering aanwezig, welke bereikbaar is via een vlizo-trap. Hier bevindt zich ook de opstelplaats van de CV-ketel.

  – bouwjaar 1935
  – grotendeels voorzien van dubbele beglazing
  – voorzien van strakke muurafwerking en systeemplafonds
  – volledig eigen grond situatie
  – nieuwe meterkast 2011
  – buitenschilderwerk uitgevoerd in 2019
  – begane grond voorzien van laminaatvloer
  – CV en warmwatervoorziening door middel van Nefit HR combiketel (2015)
  – verzorgd interieur
  – gemengde bestemming, woon- en bedrijfsbestemming. Daardoor multifunctioneel
  – gunstig gesitueerd nabij het centrum met alle voorzieningen en goede aansluiting naar A20 en A16
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan drukke weg, In woonwijk

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  1935
  Woonoppervlakte
  80 m2
  Ligging
  Aan drukke weg, In woonwijk
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  355 m3
  Perceeloppervlakte
  145 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Capelseweg 17

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Patrijshof 3

  Capelle aan den IJssel

  Woning waar u zo in kunt. Modern, neutraal en strak interieur. Nagenoeg “nieuwe” 2-onder-1 kapwoning in het plan “Groene Oase” gesit...

  Leliestraat 17

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Volg ons op social media: