Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  In de gewilde groene woonwijk Ommoord ligt dit goed onderhouden 4 kamer appartement op de 5e verdieping van een centraal gelegen complex. De woning is in 2013 gemoderniseerd, heeft 3 slaapkamers, een breed balkon en een eigen berging op de begane grond. De ligging is ideaal op loopafstand van winkelcentrum “Binnenhof” en openbaar vervoer (bus en metro). Uitvalswegen, scholen en recreatievoorzieningen zijn eveneens op korte afstand aanwezig.

  Indeling:
  Begane grond:
  Centrale afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau, liften, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

  5e Verdieping:
  Entree, hal met meterkast. Deur naar de ruime living bestaande uit een keuken in L-opstelling aan de voorzijde van de woning en een woonkamer aan de balkonzijde. De witte keuken met kunststof aanrechtblad is in 2013 geplaatst en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine (2019), oven en een spoelbak onder het raam. In de keuken is een vaste kast aanwezig met daarin de aansluitingen voor de wasmachine en droger. In de gezellige woonkamer biedt een deur toegang tot het zonnige op het zuiden gelegen brede balkon. Deur naar de tussenhal met toegang tot de overige vertrekken. Ruime hoofdslaapkamer aan de voorzijde. Slaapkamer II en III liggen aan de achterzijde, het is mogelijk deze ruimtes samen te voegen tot één zeer riante kamer. Vanuit de hal is de praktische ruime bergkast te bereiken. Het sanitair is in 2013 vernieuwd, voorzien van wit/grijze betegeling en bestaat uit een badkamer en een separate toiletruime. In de badkamer is een wastafel met spiegel en een douche met draingoot aanwezig. De toiletruimte is uitgerust met een wandcloset en een fonteintje. De woning is met uitzondering van de natte ruimten voorzien van een fraaie laminaatvloer.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1973
  – grotendeels dubbele beglazing
  – verwarming middels blokverwarming
  – VvE bijdrage € 174,27 per maand, exclusief voorschot stookkosten € 61,- per maand
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – binnenkort worden de ramen vervangen door HR++ glas en de gevels worden iets beter geïsoleerd. De VvE kosten zullen hierdoor ca. met € 30/40,- stijgen. Het stookverbruik zal hierdoor waarschijnlijk wel afnemen.
  – grond is in erfpacht uitgegeven, canon voor 99 jaar afgekocht, ingaande op 01-01-2002
  – eigen berging op de begane grond
  – zonnig op het zuiden gelegen balkon
  – voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving
  – energielabel F

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1973
  Woonoppervlakte
  89 m2
  Ligging
  In woonwijk
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  286 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Zernikeplaats 278

  Rotterdam

  In de gewilde groene woonwijk Ommoord ligt dit fijne 4-kamer appartement op de 6e verdieping van een centraal gelegen complex. Ideale liggin...

  Robert Kochplaats 91

  Rotterdam

  In de groene woonwijk Ommoord nabij voorzieningen ligt dit keurig onderhouden 4 kamer appartement op de 4e etage van een gunstig gelegen app...

  Niels Bohrplaats 752

  Rotterdam

  Keurig modern en strak ingericht 4 kamer top (bovenste verdieping) appartement. Door de fraaie ligging aan de rand van Ommoord heb je een b...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: