Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Droomperceel aan de Wollefoppenweg!
Aan de fraaie landelijke Wollefoppenweg gesitueerde 2-onder-1-kap woning met grote bedrijfsopslag/-ruimte, tuinhuis met berging, veranda en prachtige grote achtertuin op 685 m2 eigen grond.

De opstallen verkeren in een uitstekende staat van onderhoud en met name de bedrijfsruimte met verdieping is voor diverse doeleinden geschikt.
Het perceel is bereikbaar via een brug met “Erasmusbrug” uitstraling en bestaat feitelijk uit een groot voor- en achterperceel waar tussendoor een klein slootje loopt. Het hele perceel is uitstekend onderhouden met fraaie sierbestrating, mooie borders, gezellige veranda en een garage/werkplaats met aansluitend een tuinhuisje. Kortom een droomplek.

Indeling (zie ook de 2D en 3D plattegronden):

Woonhuis: achterentree, toilet, badkamer met douche en wastafel, keuken is voorzien van 4-delig eenvoudig keukenblok met inbouw vaatwasmachine, koelkast, combimagnetron, warmhoudlade en antracietkleurige plavuizenvloer. Woonkamer afm. ca. 6.88 x 4.52 voorzien van parketvloer, strakke stuukwanden en schuurwerkplafond. Tevens is er een kelder bereikbaar afm. ca. 2.94 x 0.93;

1e verd.:

Overloop, 1 voorslaapkamer afm. ca. 3.20 x 2.86 en 1 achterslaapkamer afm. ca. 4.64 x 3.49;

2e verd.:

Bergvliering.

Via de achterentree is de bijkeuken/wasruimte afm. ca. 3.18 x 2.90 bereikbaar en de bedrijfsruimte van afm. ca. 7.64 x 7.24. Deze bedrijfsruimte is voorzien van een betonnen vloer, geïsoleerde spouwmuren, dubbele beglazing en dakisolatie. Deze bedrijfsopslag/-ruimte heeft een gezellig barretje en is tevens bereikbaar via een eigen toegangsdeur en een brede overheaddeur, welke elektrisch bedienbaar is. Via een vaste houtentrap is de verdieping met 2 dakkapellen bereikbaar.

Deze is thans in gebruik als woonkamer met open keuken, maar uitstekend bruikbaar als flinke kantoorruimte.
Zowel voor- als achtertuin is uitstekend onderhouden en ingericht en heeft achter een bedrijfsopslag/-ruimte, een eigen parkeerplaats, een tuinhuis met aangebouwd een extra schuur afm. ca. 5.05 x 2.28 en een gezellige veranda. Dit object moet u gezien hebben.

Bijzonderheden:

– bouwjaar woonhuis 1940, bedrijfsruimte 1993
– grotendeels voorzien van dubbel beglazing
– volledig eigen grond situatie
– CV en warmwatervoorziening door middel van “Nefit” Trendline HR combiketel 2018
– alle ramen voorzien van stalen rolluiken
– mooi dubbel perceel op droomplek!
– Gunstig landelijk gesitueerd aan de bekende Wollefoppenweg met alle voorzieningen van een nieuwbouwwijk zoals openbaar vervoer (metro-bus), winkelcentrum “Boulevard Nesselande”, scholen en uitvalswegen richting Rotterdam/ Utrecht en Den Haag
– Het fraaie recreatie/-natuurgebied “Zevenhuizerplas/Rottemeren” ligt in de onmiddellijk nabijheid
– oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Liggingen
In woonwijk, Beschutte ligging

Kenmerken

StatusVerkocht Slaapkamers3 slaapkamers
Bouwjaar
1940
Woonoppervlakte
140 m2
Ligging
In woonwijk, Beschutte ligging
Kamers4 kamers
Inhoud
704 m3
Perceeloppervlakte
685 m2

Ons betrokken team

5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

ONTMOET HET HELE TEAM

Hetzelfde, maar dan net iets anders?

Laan van Avant-Garde 206

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Gerrit Rietveldstraat 7

Rotterdam

Deze goed onderhouden 6 kamer twee-onder-één kap woning ligt in een gewilde woonwijk nabij Zevenhuizerplas, boulevard, winkels en openbaar...

Vilmos Huszarstraat 20

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: