Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Rotterdam – Max Woiskistraat 10

€ 275.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Dichtbij het fraaie Zevenhuizerplasgebied met Nessestrand en boulevard gesitueerde eengezinswoning met 12 meter diepe achtertuin.

Indeling:

entree/hal, meterkast, toilet, aan voorzijde gesitueerde luxe keuken met inbouw “Miele” inductie kookplaat, “Bauknecht” combimagnetron/oven, “Scholtes” RVS afzuigkap met directe afvoer naar buiten, granieten natuurstenen blad, “Miele” koffie-unit en “Indesit” vaatwasmachine. Aan tuinzijde georiënteerde woonkamer afm. ca. 6.30×5.15 met deur naar 12 meter diepe achtertuin met stenen berging afm. ca. 5.00×2.00.

1e verd.:

overloop, 2 achterslaapkamers afm. resp. ca. 3.73×2.10 met “Velux” raam en 4.72×2.98 met “Velux” raam en 1 voorslaapkamer afm. ca. 3.15×2.98, aan voorzijde gesitueerde badkamer afm. ca. 2.11×2.08 met ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e verd.:

overloop met wasruimte, zolderkamer afm. ca. 4.26×4.06 met “Velux” dakraam, bergkast, knieschotberging en laminaatvloer.

Bijzonderheden:

– bouwjaar 1988
– dak-, muur- en vloerisolatie
– geheel voorzien van dubbele beglazing
– alle verdiepingen zijn voorzien van een laminaatvloer
– luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
– erfpachtverplichting (canon) afgekocht tot 03-01-2038, einddatum recht 03-01-2087
– verwarming en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming
– in gewilde kindvriendelijke woonwijk gesitueerde eengezinswoning op gunstige locatie nabij openbaar vervoer (metro), uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Gouda en op loopafstand van natuur-/recreatiegebied “Zevenhuizerplas/Rottemeren”
– oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Liggingen
In woonwijk

Kenmerken

StatusVerkocht onder voorbehoud Slaapkamers4 slaapkamers
Bouwjaar
1988
Woonoppervlakte
110 m2
Ligging
In woonwijk
Kamers5 kamers
Inhoud
350 m3
Perceeloppervlakte
144 m2

Ons betrokken team

5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

ONTMOET HET HELE TEAM

Hetzelfde, maar dan net iets anders?

Maurice de Vlaminckstraat 30

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Jan Sluijtersstraat 19

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Maurice de Vlaminckstraat 28

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: