Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Valeriusrondeel 227

€ 325.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Appartement waar u zo in kunt !!
  Mooi strak en modern ingericht 6 kamer appartement van maar liefst 131 m2 gesitueerd op de 7e etage met een fraai vrij uitzicht op de skyline van Rotterdam.

  Buitenkans. Haast nooit in de verkoop.

  Het betreft hier het grootste type appartement van het hele “Valerius” complex waar er maar 12 van zijn. Het is een zogenaamd knikappartement waardoor het een extra grote slaapkamer aan de achterzijde heeft.
  Het gehele appartement heeft o.a. strakke gestuucte wanden en een moderne luxe keuken en badkamer.

  Indeling:
  entree/hal met antracietkleurige plavuizen vloer, meterkast, aan achterzijde gesitueerde woonkamer met deur naar balkon. Vanuit hier heeft een fraai vrij uitzicht richting het zuidwesten op de skyline van Rotterdam. De keuken (2018) aan de voorzijde heeft een moderne strakke uitstraling en is voorzien van inbouw inductie kookplaat, vaatwasmachine, combi magnetron/oven, koel-/vriescombinatie, RVS afzuigkap en is afgewerkt met strakke stucwanden en antracietkleurige plavuizen vloer. Alle apparatuur is van het merk Siemens. Eetkamer afm. ca. 4.40×2.70 en via een deur kom je in een tussen gang met toegang naar een voorslaapkamer afm. ca. 2.90×2.30 aan de voorzijde. Tevens bevindt zich hier de moderne badkamer (2018). Deze is voorzien van een inloopdouche met drain afvoer, wastafelmeubel en is afgewerkt met een antracietkleurige plavuizen vloer. In dezelfde tussen gang bevindt zich het toiletruimte (2018) met modern wandcloset en fonteintje. Aan de achterzijde bevinden zich nog eens 2 slaapkamers afm. respectievelijk ca. 4.60×2.70 en 2.80×2.30. Als grote verrassing is er nog de 4e riante slaapkamer welke in de knik is gesitueerd en een oppervlakte heeft van maar liefst 5.70×2.80.

  In de onderbouw bevindt zich nog een berging.

  Bijzonderheden:
  – Bouwjaar 1971
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing
  – Eigen grond situatie
  – VVE bijdrage € 315,51 inclusief voorschot stookkosten
  – Jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – Voorzien van moderne keuken, badkamer en toiletruimte (allen gerealiseerd in 2018)
  – Geheel voorzien van strakke gestucte wanden met brede witte plinten
  – Geheel voorzien van laminaat vloeren
  – Voorzien van blokverwarming
  – Mooi strak en verzorgd interieur
  – Gunstig gesitueerd nabij metrostation Slotplein,, buurtwinkelcentrum “Slotplein”, winkelcentrum “De Koperwiek”, weekmarkt, Isala Theater en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag
  – Oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers4 slaapkamers
  Bouwjaar
  1971
  Woonoppervlakte
  131 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers6 kamers
  Inhoud
  378 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Valeriusrondeel 102

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is definitief VERKOCHT. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht...

  Valeriusrondeel 474

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is definitief VERKOCHT. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht...

  Bachstraat 173

  Capelle aan den IJssel

  In de geliefde wijk ’s-Gravenland staat deze keurig onderhouden ruime en lichte eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, woonkeuken en 2...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: