Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Valeriusrondeel 102

€ 118.500,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Deze woning is definitief VERKOCHT. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

  Studio-appartement (ca. 35 m2) op de 7e verdieping/6e woonlaag met fraai uitzicht over skyline van Rotterdam en groenvoorzieningen. Separate berging op de eerste verdieping.

  Indeling:

  entree, hal, garderoberuimte, meterkast met nieuwe groepenkast, bergkast, woonkamer/keuken met lichte laminaatvloer, videofooninstallatie, modern keukenblok met inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, spoelbak; afgescheiden slaapgedeelte, half gerealiseerde gemoderniseerde badkamer met wandcloset, verlaagd gestuukt plafond, doucheruimte met douchestang, 2 sproeikoppen en thermostaatkraan, half betegelde wanden met witte tegels en grijs-bruine sierstrips, wastafel met onderkast. Badkamer moet verder afgewerkt worden. Restant wand- en vloertegels aanwezig.

  Bijzonderheden:

  – bouwjaar ca. 1971
  – geheel voorzien van dubbele beglazing
  – CV en warmwatervoorziening door middel van centrale voorziening
  – bereikbaar via representatieve afsluitbare centrale hal met nieuwe liftpartij
  – elke verdieping geeft toegang tot 3 appartementen
  – bijdrage VvE ca. € 60, — per maand (exclusief voorschot stookkosten)
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – transport via Govers Spil Notarissen
  – er rust een zelfbewoningsplicht op de woning
  – omgeven door diverse plantsoenen met waterpartijen
  – gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro en bus), winkelcentra, sportverenigingen en uitvalswegen richting Rotterdam
  – oplevering per direct, indicatie 2 maanden

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan drukke weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers
  Bouwjaar
  1971
  Woonoppervlakte
  35 m2
  Ligging
  Aan drukke weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers1 kamer
  Inhoud
  95 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Valeriusrondeel 105

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Valeriusrondeel 116

  Capelle aan den IJssel

  Een riant uitzicht over de Hollandse IJssel, de Van Brienenoordbrug, de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam en ....... wauw, wat een rui...

  Valeriusrondeel 10

  Capelle aan den IJssel

  Royaal (afm.100 m2) 5 kamer appartement op de 4e verdieping/3e woonlaag met berging in de onderbouw en vrij uitzicht richting Algerabrug en...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: