Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Valeriusrondeel 102

€ 118.500,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Studio-appartement (ca. 35 m2) op de 7e verdieping/6e woonlaag met fraai uitzicht over skyline van Rotterdam en groenvoorzieningen. Separate berging op de eerste verdieping.

Indeling:

entree, hal, garderoberuimte, meterkast met nieuwe groepenkast, bergkast, woonkamer/keuken met lichte laminaatvloer, videofooninstallatie, modern keukenblok met inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, spoelbak; afgescheiden slaapgedeelte, half gerealiseerde gemoderniseerde badkamer met wandcloset, verlaagd gestuukt plafond, doucheruimte met douchestang, 2 sproeikoppen en thermostaatkraan, half betegelde wanden met witte tegels en grijs-bruine sierstrips, wastafel met onderkast. Badkamer moet verder afgewerkt worden. Restant wand- en vloertegels aanwezig.

Bijzonderheden:

– bouwjaar ca. 1971
– geheel voorzien van dubbele beglazing
– CV en warmwatervoorziening door middel van centrale voorziening
– bereikbaar via representatieve afsluitbare centrale hal met nieuwe liftpartij
– elke verdieping geeft toegang tot 3 appartementen
– bijdrage VvE ca. € 60, — per maand (exclusief voorschot stookkosten)
– jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
– transport via Govers Spil Notarissen
– er rust een zelfbewoningsplicht op de woning
– omgeven door diverse plantsoenen met waterpartijen
– gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro en bus), winkelcentra, sportverenigingen en uitvalswegen richting Rotterdam
– oplevering per direct, indicatie 2 maanden

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Liggingen
Aan drukke weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

Kenmerken

StatusVerkocht onder voorbehoud Slaapkamers
Bouwjaar
1971
Woonoppervlakte
35 m2
Ligging
Aan drukke weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Kamers1 kamer
Inhoud
95 m3
Perceeloppervlakte
0 m2

Ons betrokken team

5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

ONTMOET HET HELE TEAM

Hetzelfde, maar dan net iets anders?

Valeriusrondeel 474

Capelle aan den IJssel

Gemoderniseerd studio-appartement (ca. 35m2) op de 8e verdieping/7e woonlaag, met fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam en een...

Diabellistraat 75

Capelle aan den IJssel

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Couperinstraat 50

Capelle aan den IJssel

Wat een ruimte! Verbazingwekkend, ruim, gerestyled, moderne hoekwoning (184m2) met grote woonkamer, royale keuken en forse tuin op 327m2 ei...

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: