Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Mooi op hoek gesitueerd 3 kamer appartement met erker en speels terras van 12 m2 op het zonnige zuidwesten. Tevens is een ruime parkeerplaats in de onderbouw inbegrepen.

  Indeling:
  entree/gang met antracietkleurige plavuizen vloer, toilet met fonteintje, brede wandtegel en antracietkleurige plavuizen vloer. Badkamer met ligbad, wastafelmeubel, brede wandtegel en antracietkleurige plavuizen vloer. Via de gang zijn de 2 aan voorzijde gesitueerde slaapkamers afm. resp. ca. 4.27×2.80 en 3.00×2.23 bereikbaar.
  Via dezelfde gang is tevens de lichte woonkamer afm. ca. 6.85×4.00 bereikbaar. Opvallend is hier de zij-erker waardoor de woonkamer veel lichttoetreding heeft. Vanaf de woonkamer is de open keuken bereikbaar met een L-opstelling voorzien van inbouw inductie kookplaat, vaatwasmachine, koelkast, combimagnetron en RVS afzuigkap. Tevens is er aansluitend een diepe provisiekast.
  Vanaf de woonkamer is het zonnige, op het zuidwesten gesitueerde terras van ca. 12 m2 bereikbaar.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1984
  – geheel voorzien van spouwmuurisolatie en dubbele beglazing
  – volledig eigen grond situatie
  – woonkamer en slaapkamers voorzien van laminaatvloer
  – eigen parkeerplaats met berging in de onderbouw
  – strakke muurafwerking
  – zonnig terras afm. ca. 12 m2 op het zuidwesten
  – VvE bijdrage € 150,00 (appartement) en € 25,00 (garage)
  – jaarlijkse aanpassing VvE voorbehouden
  – verwarming en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming
  – gunstig gesitueerd bij winkelcentrum De Scholver met trein en busverbinding
  – nabij recreatie-/natuurgebied Het Schollebos gelegen
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  1984
  Woonoppervlakte
  72 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  223 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Henry Moorepassage 58

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Jachthoorn 28

  Capelle aan den IJssel

  Keurig onderhouden instapklare 5 kamer eengezinswoning met stenen berging, houten tuinhuis, dakkapel en zonnige achtertuin op een perceel va...

  Trompet 5

  Capelle aan den IJssel

  Op een gunstige locatie nabij het "Schollebos" en voorzieningen als (basis-)scholen, winkels en openbaar vervoer ligt deze keurig onderhoude...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: