Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Henry Moorepassage 12

€ 210.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Prachtig aan grote vijverpartij met fontein gelegen 3 kamer hoekappartement met zij-erker die de woonkamer een heel fijne lichtbeleving geeft en groot terras met vrij uitzicht op het park en de vijver. Het complex is gelegen direct aan winkelcentrum ‘de Scholver’ en door aanwezigheid van het treinstation is het centrum van Rotterdam en Utrecht optimaal bereikbaar.

Indeling:

entree/hal, toilet met wandcloset, fonteintje, brede wandtegel en antracietkleurige plavuizen vloer. Moderne badkamer afm. ca. 2.27×1.31/2.91 met inloopdouche, wastafelmeubel, brede wandtegel en antractietkleurige plavuizenvloer, 2 slaapkamers afm. resp. ca. 3.00×2.23 en ca. 4.27×2.80, woonkamer afm. ca. 6.84×4.300 met zij-erker en deur naar speels terras met fantastisch uitzicht op park en grote vijverpartij met fontein, open luxe keuken in L-opstelling met inbouw inductiekookplaat, koelkast (2019), diepvriezer(2019), elektrische oven (2020) vaatwasmachine (2017) en afzuigkap (2017). Aansluitend is er een handige provisiekast. Het appartement is bereikbaar via een afgesloten centrale hal met lift verder is er nog een aparte berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:

– bouwjaar 1980
– voorzien van muurisolatie en dubbel glas
– woonkamer voorzien van zij-erker
– gehele appartement voorzien van laminaatvloer
– volledig eigen grond situatie
– VvE bijdrage € 144,95 per maand
– jaarlijkse prijsaanpassing VvE van toepassing
– verwarming en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming
– het complex ligt direkt aan het winkelcentrum en het fraaie ‘Schollebos’
– gunstige locatie nabij openbaar vervoer (trein/bus) voor optimale verbinding naar Rotterdam, Utrecht en Den Haag
– oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Liggingen
Aan water, Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht

Kenmerken

StatusVerkocht onder voorbehoud Slaapkamers2 slaapkamers
Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
72 m2
Ligging
Aan water, Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht
Kamers3 kamers
Inhoud
224 m3
Perceeloppervlakte
0 m2

Ons betrokken team

5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

ONTMOET HET HELE TEAM

Hetzelfde, maar dan net iets anders?

Floris Burgwal 55

Capelle aan den IJssel

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Hilde erf 60

Capelle aan den IJssel

Eendjes voeren vanuit de tuin? Bel ons voor een bezichtiging! Op de begane grond van een kleinschalig complex ligt dit leuke 2 kamer start...

IJsdans 37

Capelle aan den IJssel

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: