Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Capelle aan den IJssel – Stoelendans 50

€ 210.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  >> In verband met de grote belangstelling voor deze woning, is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen.
  Indien u dat wenst, zullen wij u op de reservelijst voor geïnteresseerden noteren zodat wij u kunnen bellen als er een afspraak geannuleerd wordt. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken mailt u uw contactgegevens naar capelle@ruseler.nl <<

  Bijzonder leuke 2-kamer benedenwoning met fantastische 12 meter diepe achtertuin en veel privacy.
  Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex met veel groenvoorzieningen rondom.

  De ligging is zeer gunstig en centraal ten opzichte van winkelcentra, scholen, openbaar vervoer en het recreatie- / natuurgebied "Het Schollebos" ligt als het ware om de hoek.

  Indeling
  Entree, gang, toilet met fonteintje en lichte betegeling, meterkast, slaapkamer aan de voorzijde met deur naar een nette badkamer voorzien van lig-/douchebad, wastafel en de wasmachineaansluiting.
  Via de gang loop je door naar de woonkamer met een schuifpui naar zonnige diepe achtertuin met veel groen en tevens veel privacy. De open keuken in L-opstelling is uitgerust met inbouw vaatwasmachine, koelkast, keramische kookplaat, magnetron, apothekerskast, carrouselkast en vlakscherm afzuigkap.

  Overige details:
  – Bouwjaar 1980.
  – Voorzien van dubbele beglazing.
  – Volledig eigen grond situatie.
  – Voorzien van strakke structuurverf wanden.
  – Grotendeels voorzien van houten delen vloer.
  – Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen.
  – VVE bijdrage E 133,48 per maand.
  – Voorzien van separate berging.
  – CV en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming.
  – Gesitueerd in westelijk gedeelte van Schollevaar nabij recreatie / natuurgebied "Het Schollebos", openbaar vervoer (bus en trein), winkelcentrum Alexandrium en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag.
  – Oplevering ca. eind oktober 2023.

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Beschutte ligging

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers1 slaapkamer
  Bouwjaar
  1980
  Woonoppervlakte
  53 m2
  Ligging
  In woonwijk, Beschutte ligging
  Kamers2 kamers
  Inhoud
  172 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Granida erf 21

  Capelle aan den IJssel

  Voor de tuinliefhebbers! Een duurzame vierkamer hoekwoning met een riante tuin op een perceel van 191 m² eigen grond. Gelegen in westelijk...

  Valenciadreef 44

  Rotterdam

  Deze geweldige 4kamer maisonnette op de 1ste en 2de verdieping met dakterras is keurig onderhouden en verzorgd; bij binnenkomst word je verr...

  Poortmolen 144

  Capelle aan den IJssel

  Op de 4e (top) verdieping van een verzorgd kleinschalig complex ligt dit ruime en lichte 3 (voorheen 4) kamer appartement met energielabel B...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: