Ruseler NVM Makelaars

Strand Noord Nesselande

Rotterdam – Nesselande

Nesselande is een Rotterdamse Vinex-wijk aan de noordoostkant van de stad. Mooi gelegen aan de Zevenhuizerplas en met enkele exclusieve woontorens als eyecatcher is de wijk een populaire vestigingsplek voor een breed scala aan nieuwe bewoners. Dit is ook wel begrijpelijk. De ruim opgezette wijken garanderen eindeloos woonplezier, terwijl de vele lokale faciliteiten ervoor zorgen dat je nooit iets tekort komt. De uitstekende verbindingen zorgen er bovendien voor dat de gemakken van de stad altijd binnen handbereik zijn.

Nieuwbouw

Nesselande is overigens nog steeds volop in ontwikkeling. Als verkopend makelaar presenteert Ruseler je daarom vol trots: Strand Noord Nesselande. Een uniek woonaanbod bestaande uit 15 Strandhuizen, 9 vrijliggende Steigervilla’s, 6 Kadewoningen en 25 exclusieve appartementen. Het plan is omgeven door een exclusieve badplaats met een brede diversiteit aan (recreatieve) voorzieningen.

Strand Noord Nesselande  is een project waarbij voor iedere woning maatwerk wordt geleverd en waarbij je compleet wordt ontzorgd bij de bouw. Strand Noord kenmerkt zich door de kleinschaligheid in het plan, wat zorgt voor variatie in het straatbeeld en differentiatie bij de afzet. Alle woningen kennen een kwalitatief hoogstaand en duurzaam afwerkingsniveau.

Bezoek de website voor meer informatie: Strand Noord Nesselande

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Aanmelden

Volg ons op social media: