Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Uniek!

  Fantastisch appartement met uitzicht op het dynamische scheepvaartverkeer van de “Nieuwe Maas” en de skyline van groot Rotterdam.

  Keurig onderhouden 3 kamer appartement op de 9e verdieping van appartementtoren “Maaszicht” grenzend aan “Park Maasboulevard” met steiger van de watertaxi en bus naar het centrum van Rotterdam.

  Indeling:
  9e verdieping:
  entree/gang, toilet met wandcloset, fonteintje en luxe wand- en vloertegel. Luxe badkamer met douche, wastafelmeubel, designradiator, brede wandtegel en antracietkleurige plavuizenvloer. Slaapkamer 1 afm. ca. 5.00×2.97 en slaapkamer II afm. ca. 2.50×2.97.
  Woonkamer afm. ca. 6.63×6.39 met aansluitend luxe open keuken voorzien van gaskookplaat, elektrische oven, RVS afzuigkap, koelkast, diepvriezer, vaatwasmachine en elektrische oven. Erg handig is de ernaast gelegen wasruimte/CV/berging. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar welke gesitueerd is op het zonnige zuiden.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar 1995
  – voorzien van muurisolatie
  – geheel voorzien van dubbele beglazing
  – nieuw binnen schilderwerk 2021
  – grotendeels voorzien van nieuwe PVC vloer (2021)
  – CV en warmtevoorziening door middel van nieuwe “Remeha Avanta” combiketel (2021)
  – VvE-bijdrage € 115,94 per maand. Actieve VvE
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – erfpacht (canon) afgekocht t/m 1-11-2042, einddatum 31-10-2091
  – grotendeels voorzien van strakke wanden
  – berging/box (8 m2) in de onderbouw
  – drijvende boerderij in de Merwedehaven nabij gelegen
  – unieke locatie aan het Rotterdams havengebied met al het moois van het scheepvaartverkeer van de “Nieuwe Maas”
  – openbaar vervoer (metro, bus en watertaxi) op loopafstand
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarwater

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  1995
  Woonoppervlakte
  91 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarwater
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  240 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Schieweg 63b

  Rotterdam

  Ideaal met het centrum om de hoek gesitueerd 3 kamer (voor, tussen en achter) appartement op de 1e woonlaag. 1e verd.: Entree, gang, toil...

  Bergpolderstraat 45A1

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Bergweg 53d

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: