Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Mooie, speelse en modern ingerichte kwadrantwoning met grote uitgebouwde woonkamer, moderne keuken (2019) en een tuin op het zuidwesten. Gelegen nagenoeg om de hoek van het fraaie recreatie-/natuurgebied “Zevenhuizerplas / Rottemeren”. De woning is comfortabel en duurzaam met een energielabel B.

  Gelegen in het vriendelijke groene noordelijk gedeelte van Zevenkamp, aan de rand van Nesselande. Op loopafstand van openbaar vervoer (metro en bus) en winkelcentra. Er is een goede aansluiting op uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

  Indeling:
  Entree/hal, meterkast, toilet met wandcloset, fonteintje, brede wandtegel en verlaagd plafond met inbouwspots.
  Via de hal kom je in de speelse woonkamer met open keuken welke zijn voorzien van een strakke moderne afwerking. De woonkamer heeft veel goede lichtinval en is tuingericht, via een schuifpui bereik je de tuin welke is gelegen op het zuidwesten; hier geniet je optimaal van de middag- en avondzon. De moderne keuken is geplaatst in 2019 en is voorzien van elektrische oven, magnetron, RVS koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine, keramische kookplaat, RVS afzuigschouw, zwart granieten blad, apothekerskast en verlaagd plafond met inbouwspots. Een mooie moderne spiltrap met RVS leuning brengt je naar 1e verdieping.

  1e verdieping:
  Overloop, 2 vergrote slaapkamers (voorheen 3 kamers) beide met gedeeltelijk dakkapel en vergrote badkamer met (bubbel) ligbad, wandcloset, dubbele wastafel meubel, douche, plavuizen vloer met vloerverwarming en verlaagd plafond met inbouwspots.

  2e verdieping:
  Overloop met Velux raam en bergruimte (met aansluiting voor eventueel 3e toilet). Royale 3e slaapkamer met dakkapel en vaste schuifkastenwand en bergvliering bereikbaar via vlizotrap.

  Bijzonderheden:
  – Bouwjaar 1987
  – Dak-, muur- en vloerisolatie
  – Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
  – Energielabel B
  – Gedeeltelijk voorzien van strakke stucwerk wanden
  – Dakbedekking uitbouw vernieuwd in 2020
  – Erfpachtverplichting (canon) afgekocht t/m 23-10-2036, einddatum recht 23-10-2085
  – Verwarming- en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming
  – De woning is gesitueerd in kindvriendelijk hofje/ buurt
  – Omgeving vlakbij Nesselande strand, ca. 7 minuten lopen
  – Nabij metro, ca. 3 minuten lopen
  – Gelegen in het vriendelijke groene noordelijk gedeelte van Zevenkamp nabij het recreatiegebied, openbaar vervoer (metro en bus), winkelcentra en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag
  – Oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1987
  Woonoppervlakte
  117 m2
  Ligging
  In woonwijk
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  397 m3
  Perceeloppervlakte
  140 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Charlie Parkersingel 11

  Rotterdam

  In de gewilde "Jazz-buurt" fraai aan een singel gelegen eengezinswoning met stenen berging op een perceel van 127 m2 eigen grond. De woning...

  Paul Whitemansingel 42

  Rotterdam

  Unieke locatie om de hoek bij het strand en de boulevard van de "Zevenhuizerplas". Gasloze woning door aansluiting op het duurzame stadsverw...

  Arthur Parisiusstraat 6

  Rotterdam

  Woning waar u zo in kunt! Op loopafstand van het strand van de "Zevenhuizerplas" gesitueerde, keurig onderhouden 2-onder-kap woning met gar...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: