Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  In een van de meest gewilde wijken van Ommoord, op loopafstand van De Rotte en het Ommoordse Veld, staat deze keurig onderhouden eengezinswoning met 13 meter diepe achtertuin met stenen berging. De woning heeft uitbreidingsmogelijkheden voor wie behoefte heeft aan meer woonruimte.

  De Heidebuurt is gelegen in het noordoostelijke gedeelte van Ommoord en grenst aan de boezem van De Rotte. Ook het recreatie / natuurgebied Zevenhuizerplas en de Rottemeren liggen in de directe nabijheid.

  Indeling
  Begane grond: Entree / gang, meterkast, toilet met fonteintje en brede wandtegel. Vanaf de gang komt u in de royale tuin gerichte woonkamer (6.25 x 5.22) met deur naar de royale achtertuin van 13 meter diep welke gericht is op het oosten en voorzien is van sfeervolle sierbestrating. Achterin de tuin bevindt zich de stenen berging (3.00 x 2.00).
  Aan de voorzijde is de open keuken gesitueerd, deze is voorzien van koel-/vriescombinatie, inductie kookplaat, elektrische oven, vaatwasmachine en een afzuigkap met directe afvoer naar buiten.

  Eerste verdieping: Overloop, 2 achter slaapkamers (resp. 4.94 x 2.83 en 3.92 x 2.30) beiden met zowel een gevelraam als een Velux dakraam en een voorslaapkamer over de volledige breedte van de woning (5.23 x 3.01). Vanaf de overloop is tevens de badkamer bereikbaar welke is voorzien van een douche, 2e toilet, wastafelmeubel en een verlaagd plafond met inbouwspots.

  Tweede verdieping: Open zolderruimte met dakraampje. Bij de opgegeven gebruiksoppervlakte “wonen” is deze 2e verdieping wel meegeteld, omdat deze ruimte heel functioneel is en bovendien uitermate geschikt is voor het realiseren van 2 slaapkamers. Door enkel het raampje te vervangen door bijvoorbeeld een Velux raam zou dit wel NEN2580 gebruiksoppervlakte “wonen” zijn.

  Algemeen:
  – Bouwjaar 1979
  – 128,73 m² waarvan gebruiksoppervlakte “wonen” 106,48 m² op woonlaag 1 en 2 + gebruiksoppervlak “overig inpandig” 22,25 m² op woonlaag 3
  – Gelegen op 156 m² erfpacht grond. Canonverplichting € 546,36 per kwartaal, fiscaal te verrekenen.
  – eventueel afkoopmogelijkheid tot 30-06-2053, afkoopsom voor periode 01-4-2022 t/m 30-06-2053, de einddatum van erfpacht, bedraagt € 28.921,25 (richtprijs)
  – Dak- en muurisolatie
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing
  – Voorzien van “Meranti” hardhouten kozijnen
  – CV en warmwatervoorziening d.m.v. “Vaillant” HR combi ketel 2013
  – Gesitueerd in optimale woonwijk met alle denkbare voorzieningen zoals metro en bus, diverse winkelcentra, scholen, sportverenigingen en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Gouda.
  – Nabij zeer veel recreatie mogelijkheden, zoals de Rotte, recreatie / natuurgebied Zevenhuizerplas / Rottemeren, het strand en de boulevard van de Zevenhuizerplas, de Eendragtspolder met de fraaie Willem-Alexander roeibaan en het Lage Bergse Bos met klimpark en ski-helling van Outdoor Valley.

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan rustige weg, In woonwijk

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1979
  Woonoppervlakte
  129 m2
  Ligging
  Aan rustige weg, In woonwijk
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  430 m3
  Perceeloppervlakte
  156 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Struikheide 11

  Rotterdam

  Keurige 5 kamer eengezinswoning met een diepe achtertuin, op een perceel van 176 m² eigen grond en een energielabel B. De 'Heidebuurt' is e...

  Lepeltjesheide 2

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Anatole Franceplaats 706

  Rotterdam

  Keurig onderhouden en verbouwd 3-(voormalig 4-)kamer appartement op de 7e verdieping met balkon op het zonnige zuidwesten. Het appartement...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: