Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Strandbeleving!

Prachtig direct aan het strand, de boulevard en de Zevenhuizerplas gesitueerd 3 kamer appartement met parkeerplaats in de onderbouw.

Indeling:

Entree/hal, meterkast, 2 aan voorzijde gesitueerde slaapkamers afm. resp. ca. 4.57×3.00 met inloop/schuifkastenwand en ca. 2.65×2.53, badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, separaat toilet met wandcloset, berging en mooie brede boulevard gerichte woonkamer afm. ca. 41 m2 met schuifpui naar royaal overdekt terras afm. ca. 13 m2 met fantastisch uitzicht over de boulevard en de Zevenhuizerplas.
Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de L-vormige luxe keuken met inbouw keramische kookplaat, vaatwasmachine, inbouw combimagnetron/oven, koelkast, RVS afzuigkap en aansluitend provisiekast. De woning is bereikbaar via afgesloten centrale hal met video-unit en liftpartij. Tevens bevindt zich in de onderbouw een eigen parkeerplaats met berging.

Bijzonderheden:

– bouwjaar 2010
– voorzien van muurisolatie en geheel voorzien van dubbele beglazing
– volledig eigen grond situatie
– VvE bijdrage appartement € 159,00 per maand
– VvE bijdrage parkeerplaats € 29,95 per maand
– jaarlijkse prijsaanpassing VvE van toepassing
– CV en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming
– het appartement is gesitueerd direct aan de boulevard en de Zevenhuizerplas direct boven de winkels van winkelcentrum “Boulevard Nesselande”
– gunstig gesitueerd nabij recreatie-/natuurgebied “Zevenhuizerplas/Rottemeren”, openbaar vervoer (metro/bus) en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Gouda
– oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht

Kenmerken

StatusVerkocht Slaapkamers2 slaapkamers
Bouwjaar
2010
Woonoppervlakte
85 m2
Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht
Kamers3 kamers
Inhoud
246 m3
Perceeloppervlakte
0 m2

Ons betrokken team

5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

ONTMOET HET HELE TEAM

Hetzelfde, maar dan net iets anders?

Sicilieboulevard 510

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Maltaplein 21

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Corsicalaan 63

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: