Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Uitzicht op boulevard en strand van de Zevenhuizerplas!

  Zeer fraai op de hoek van het appartementencomplex “Lago Sette Belli” gesitueerd, modern ingericht 3-kamer appartement met eigen afgesloten parkeerplaats en berging in de onderbouw. Door de hoekligging heeft u zowel vrij uitzicht op de Zevenhuizerplas als op de Eendrachtpolder. Blikvanger is het royale terras van ca. 16m2 op het Westen.

  Indeling:
  entree/hal, meterkast, wasruimte/berging, toilet met wandcloset, fonteintje, moderne wandtegel en antracietkleurige plavuizenvloer. Aan de Noord (koude) zijde gesitueerde slaapkamers van resp. ca. 3.76×3.28 en ca. 3.76×2.09. Luxe moderne badkamer met ligbad, separate douche, wastafelmeubel, brede wandtegel en antracietkleurige plavuizenvloer. Op de hoek, aan de strandzijde, gesitueerde woonkamer met openslaande terrasdeuren naar het riante terras met uitzicht op de boulevard en het strand van de Zevenhuizerplas. Moderne open keuken met inbouwkoelkast, stoomoven, combimagnetron/oven, vaatwasmachine, inductiekookplaat en RVS afzuigkap (alle apparatuur is van Siemens)

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 2007
  – geheel voorzien van dubbele beglazing en muurisolatie
  – gehele appartement is voorzien van strakke spachtelputzwanden en lichteiken parketvloer
  – woonkamer aan strandzijde voorzien van screens
  – VvE bijdrage ca. € 146,38 per maand
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – 1 afgesloten parkeerplaats en berging op de begane grond
  – verwarming en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming
  – gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (bus/metro), winkelcentrum “Boulevard Nesselande” en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag
  – recreatie-/natuurgebied Zevenhuizerplas/ Rottemeren ligt aan uw voeten
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  2007
  Woonoppervlakte
  83 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  249 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Kretalaan 96

  Rotterdam

  Wat een locatie! Uniek uitzicht op pleziervaart en polderlandschap. Strand en boulevard om de hoek en recreatie-/natuurgebied “Rottemere...

  Kretalaan 116

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Usticahof 9

  Rotterdam

  Met je handdoek en slippers zo vanaf je voordeur naar het strand! Hofje uit en u staat direct op de boulevard van de “Zevenhuizerplas”....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: