Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

  Groot (115 m2) keurig ingericht en bewoond 5 kamer appartement met o.a. riante woonkeuken, modern sanitair en 4 slaapkamers.

  Het appartement ligt op de 1e verdieping in een knik, waardoor je een speelse indeling hebt en vanaf de woonkamer met balkon zo het groen inkijkt.

  Alle voorzieningen liggen in de directe omgeving met om de hoek “Winkelcentrum de Binnenhof” en metrostation “Binnenhof”

  Indeling: Entree/hal, meterkast/garderobe kast, royale woonkeuken afm ca. 4.94 x 4.50 met luxe keukenopstelling en voorzien van o.a. “Boretti” kookfornuis met keramische kookplaat en elektrische oven, grote diepvriezer (2019), “Miele” vaatwasmachine, grote koelkast (2019) en afzuigkap.

  Via de woonkeuken komt u in de woonkamer afm. ca. 7.10 x 4.00 met deur naar balkon en deur naar tussengang met toilet voorzien van wandcloset, fonteintje, brede wandtegel en antracietkleurige plavuizen vloer. Naast het toilet (2016) ligt de mooie moderne badkamer (2016) welke is voorzien van inloop douche, wastafelmeubel, WMA, brede wandtegel en antracietkleurige plavuizen vloer. Aan de achterzijde en zijkant zijn verder 4 slaapkamers gesitueerd van afm. resp. ca. 4.85 x 3.15, ca. 3.20 x 2.70, ca. 3.20 x 1.78 (thans in gebruik als garerobekame) en ca. 4.50 x 2.72 met inloopkast voorzien van 2 schuifkastenwanden.

  Bijzonderheden:

  – Bouwjaar 1973
  – Voorzien van dubbele beglazing
  – Grotendeels voorzien van laminaatvloeren
  – Berging box in de onderbouw
  – Speelse indeling door schuine wanden
  – Verwarming door middel van blokverwarming
  – VVE bijdrage circa € 286,– per maand (inclusief circa € 50,– voorschot stookkosten)
  – Jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – Voorkeursrecht Stichting Havensteder van toepassing
  – erfpacht (canonverplichting) is afgekocht voor de gehele looptijd, einddatum recht 31 december 2101
  – Mooi verzorgd appartement met veel ruimte
  – Gunstig gesitueerd nabij alle voorzieningen zoals winkelcentra, openbaar vervoer (metro en bus), scholen en weekmarkt
  – De wijk Ommoord ligt in de onmiddelijke nabijheid van het “Kralingse Bos”, recreatie / natuurgebied Zevenhuizerplas / Rottemeren en “Lage Bergse Bos”. Ook het centrum van Rotterdam is met de fiets goed bereikbaar.
  – Oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht onder voorbehoud Slaapkamers4 slaapkamers
  Bouwjaar
  1973
  Woonoppervlakte
  115 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  295 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Duindoorn 37

  Rotterdam

  Gasvrije gemoderniseerde woning met energielabel A op een perceel van 139 m2 afgekochte erfpachtgrond. De woning heeft een ideale kindvriend...

  Kelloggplaats 120

  Rotterdam

  In de groene woonwijk Ommoord nabij voorzieningen ligt dit ruime 3 voorheen 4 kamer appartement op de 2e verdieping van een net complex. Op...

  Rijstgras 30

  Rotterdam

  Deze 6 kamer eengezinswoning heeft een achtertuin van wel 18 meter en grenst direct aan een groot plantsoen en is daarmee uiterst kindvriend...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: