Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Nabij boulevard en strand gesitueerd 4-kamer appartement op de 2e verdieping met eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.

  Het appartementencomplex is gesitueerd in “Haag en Park” wat mooi in de luwte en om de hoek ligt van het Nessestrand bij de Zevenhuizerplas en het winkelcentrum “Boulevard Nesselande”.

  Indeling:
  Entree/hal, gang, 2 aan de voorzijde gesitueerde (slaap)kamers, waarvan er een aansluit op de keuken en in gebruik is als eetkamer.

  De keuken is voorzien van keramische kookplaat, vaatwasmachine, elektrische oven, vlakscherm afzuigkap en een koel / vriescombinatie. Via de keuken kom je in de aan de voorzijde gesitueerde woonkamer welke een plezierige lichtinval heeft en een toegang tot het zonnige terras op het zuidwesten.

  Dit terras is ook bereikbaar vanuit de grote slaapkamer. Deze slaapkamer ligt aan de achterzijde en is voorzien van een walk -in closet met een schuifkastenwand.

  Via eerder genoemde gang is de badkamer bereikbaar welke is voorzien van een inloopdouche, wastafel, grijze wandtegel en lichte vloertegel. Verder is er een separaat toilet met fonteintje en moderne wandtegel en een wasruimte kast.

  Bijzonderheden:
  – Bouwjaar 2007
  – Voorzien van spouwmuurisolatie
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing
  – Volledig eigen grond situatie
  – Gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer
  – Voorzien van eigen parkeerplaats achter het complex
  – VVE bijdrage € 192,55 per maand (inclusief bijdrage berging en parkeerplaats)
  – Gasloze woning. CV en Warmwatervoorziening d.m.v. stadsverwarming
  – Mooie ligging met uitzicht over verschillende plantsoenen en waterpartijen, nabij strand en boulevard
  – Gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro en bus), winkelcentrum “Boulevard Nesselande”” en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag
  – Oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  2007
  Woonoppervlakte
  96 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  311 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Corsicalaan 129

  Rotterdam

  Panoramisch uitzicht over de Zevenhuizerplas en skyline van Rotterdam! Keurig modern en fris ingericht 4 kamer appartement op de 10e verdie...

  Cypruslaan 127

  Rotterdam

  Wonen met vakantiegevoel! Op steenworpafstand van de Zevenhuizerplas en het Nessestrand ligt dit leuke en duurzame 2-kamerappartement met ru...

  Laan van Avant-Garde 382

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: