Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Starters en beleggers opgelet!

  Oplevering kan per direct

  Gesitueerd aan de rand van Kralingen nabij de Erasmus universiteit en nabij het centrum van Rotterdam: 3-kamer appartement op de 2e verdieping van een kleinschalig, modern ogend, appartementencomplex met balkon en berging op de begane grond.

  Indeling:
  entree/gang, meterkast, 2 voorslaapkamers afm. resp. ca. 4.10×2.78 en ca. 3.30×2.20, wasruimte afm. ca. 2.17×41.30, toilet, badkamer met ligbad en wastafel. Royaal aan voorzijde gesitueerde woonkamer afm. ca. 6.07×5.19 met open keuken voorzien van inbouw keramische kookplaat, koelkast, combimagnetron/oven en RVS afzuigkap. Vanaf de woonkamer is het inpandige balkon (loggia) van ca. 2.15×1.46 bereikbaar.

  Bijzonderheden:
  Bouwjaar ca. 1988
  – geheel voorzien van dubbele beglazing en muurisolatie
  – energielabel B
  – appartement dient gemoderniseerd te worden
  – grotendeels voorzien van laminaatvloeren
  – VvE bijdrage ca. € 177,– per maand
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE van toepassing
  – verwarming en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming
  – erfpachtverplichting is afgekocht tot 19-03-2037, einddatum recht 19-03-2086
  – het appartement is gesitueerd tussen de Maas en voetbalcomplex Woudenstein nabij het Arboretum Trompenburg en de Erasmus universiteit en het groene Kralingen met de Lusthofstraat en het centrum in de onmiddelijke nabijheid.
  – oplevering kan direct

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In centrum

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  1988
  Woonoppervlakte
  66 m2
  Ligging
  In centrum
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  205 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Ogier van Cralingenpark 98

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  's-Gravenweg 542

  Rotterdam

  Prachtig en lommerrijk wonen aan de historische 's-Gravenweg! Goed onderhouden vrijstaande villa met 17 meter diepe achtertuin en vrijstaa...

  Jean Augierstraat 30

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: