Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

  Om de hoek van het strand en de boulevard van de Zevenhuizerplas gesitueerde eengezinswoning met eigen parkeerplaats en tuin op het Zuiden. De woning is modern ingedeeld en ingericht en is voorzien van een onlangs (2020) uitgebouwde woonkamer en nieuwe badkamer.

  Persoonlijke noot verkopers:
  Wij hebben dit huis in 2017 gekocht en onze twee jongen zijn in de tijd dat we hier wonen geboren. Wij wonen hier met veel plezier, omdat de wijk heel kindervriendelijk is en onze buren fantastisch zijn. Wij hebben heel veel in ons huis gedaan en verbetert (bijvoorbeeld een uitbouw en een nieuwe badkamer) maar gaan nu toch eerder als gedacht een volgende stap naar een grotere woning maken. Wij wensen de nieuwe bewoners net zo veel plezier in het huis als wij hebben gehad.

  Indeling:
  Begane grond:
  entree/hal, meterkast, tuingerichte uitgebouwde woonkamer welke voorzien is van een nieuwe laminaatvloer en schuifpui naar de achtertuin, toilet (2020) in grijze-/ witte kleurstelling met wandcloset en fonteintje, trap naar 1e verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich de royale, luxe, moderne keuken in L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder vaatwasmachine, inductiekookplaat, RVS afzuigkap met directe afvoer naar buiten, spoelbak en een losse unit voorzien van oven, koffiemachine, magnetron en koel-/vriescombinatie. Begane grondvloer is vernieuwd in 2021 en uitbouw is voorzien van vloerverwarming

  1e verd.:
  overloop met deur naar ruim dakterras op het Zuiden en ruimte voor een werkplek. Verder zijn hier een voor- en achterslaapkamer en de nieuwe, luxe moderne badkamer (2020) voorzien van inloopdouche met regendouche, ligbad, wastafelmeubel, wandcloset, designradiator en fraaie afwerking door middel van grijze wand- en vloertegels.

  2e verd.:
  overloop met stelplaats voor WMA en DA, schuifkastenwand en Veluxraam, verder zijn hier 2 slaapkamers gerealiseerd met hoge plafonds en voorzien van Veluxramen. De gehele verdieping is voorzien van brede laminaatvloer en kleine bergvliering.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 2007
  – dak-, muur- en vloerisolatie
  – geheel voorzien van dubbele beglazing
  – tuinhekje en deur vervangen in 2021
  – security sleutels en sloten vervangen in 2019
  – toilet en badkamer vernieuwd in 2020
  – buitenschilderwerk 2020
  – 12 meter diepe achtertuin
  – geheel voorzien van strakke muurafwerking en laminaatvloeren. Laminaat begane grond 2021 en 1e verdieping 2017
  – verwarming en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming
  – Jaga vloerverwarming Canal 2021 begane grond uitbouw
  – mooie moderne woning gesitueerd in de wijk “Haag en Park”, nabij strand en boulevard en het winkelcentrum
  – gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro/bus), uitvalswegen richting Utrecht, Den Haag en Rotterdam en recreatie-/natuurgebied Zevenhuizerplas/Rottemeren
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers4 slaapkamers
  Bouwjaar
  2007
  Woonoppervlakte
  122 m2
  Ligging
  In woonwijk
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  436 m3
  Perceeloppervlakte
  146 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Max Heymansstraat 14

  Rotterdam

  In de gewilde woonwijk “Haag en Park” om de hoek bij het strand en de boulevard van de “Zevenhuizerplas” gesitueerde keurig onderhou...

  Madame Gresstraat 17

  Rotterdam

  Zo wilde u altijd al wonen!! Mooie complete hoekwoning met zij-erker en voor-, zij- en achtertuin met eigen parkeerplaats op 200 m2 eigen g...

  Max Heymansstraat 35

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: