Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Op een hele fijne locatie aan de rand van Ommoord, nabij het Wollenfoppenpark en Zevenhuizerplas gelegen, 5-kamer gezinswoning met een zonnige achtertuin van ruim 12 meter diep. De woning is met veel liefde bewoond door de allereerste bewoners en is toe aan een grondige up-date. Dit is de kans om al je woondromen vorm te geven!

  De rustige buurt is zeer gunstig gelegen ten opzichte van winkels waaronder winkelcentrum ‘Hesseplaats’, voorzieningen, scholen, openbaar vervoer (bus en metro), uitvalswegen A20 en A16 en sport- en recreatievoorzieningen: Een ideale woonomgeving.

  Indeling
  Begane grond:
  Ruime voortuin, entree woning, vestibule met meterkast, gang met toilet voorzien van fonteintje, de trapopgang naar de eerste verdieping en een praktische trapkast. Rechtdoor bereik je de separate keuken met eenvoudige opstelling en een deur naar de tuin. De doorzonwoonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van parketvloer en een leuke erker / bloemenraam aan de voorzijde.

  Eerste verdieping:
  Overloop, badkamer met ligbad, tweede toilet, een wastafel en een daglicht. Ruime slaap-/werkkamer aan de voorzijde. Aan de achterzijde een ruime slaapkamer en een zijkamer.

  Zolder:
  Vaste trap naar de zolderverdieping. Overloop met opstelplaats voor de cv-ketel en de mechanische ventilatie. Zolderkamer met aan de voor- en achterzijde een dakkapel. Er is veel handige bergruimte achter de knieschotten.

  Achtertuin:
  De ruim 12 meter diepe achtertuin op het westen is voorzien van een achterom.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar 1972
  – woonoppervlakte 121 m²
  – 159 m² eigen grond
  – zonnige achtertuin van 12.43 x 5.90 m op het westen met achterom
  – gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
  – verwarming en warm water door middel van cv-ketel (2011, huur € 79,- per maand, overname niet verplicht)
  – riolering vervangen in 2014
  – de buurt is voorzien van glasvezel
  – veel verduurzamingsmogelijkheden
  – in de koopovereenkomst worden extra clausules opgenomen zoals ouderdomsclausule en asbestclausule in verband met de bouwperiode en een niet bewoningsclausule
  – oplevering in overleg, kan eventueel snel.

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan rustige weg, In woonwijk

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers4 slaapkamers
  Bouwjaar
  1972
  Woonoppervlakte
  121 m2
  Ligging
  Aan rustige weg, In woonwijk
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  409 m3
  Perceeloppervlakte
  159 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Reinier Rondhorstdijk ong

  Rotterdam

  Te Koop: 11 ruime bouwkavels in Rotterdam-Nesselande aan het Zuideinde. * Diverse kavelgroottes 885, 915 en 1075 m2 * Vrij te bebouwen * Ge...

  Hordaland 15

  Capelle aan den IJssel

  In de gewilde wijk Oostgaarde ligt deze goed onderhouden 6 kamer eengezinswoning met grotendeels kunststof kozijnen op een perceel van 147 m...

  Valeriusrondeel 252

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: