Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Woning met veel potentie !!

  In de fraaie strandwijk “Nesselande” gesitueerde royale hoek eengezinswoning met 13 meter diepe achtertuin op het zonnige zuidwesten. De woning kenmerkt zich door de fraaie donkerrode gevelsteen en de grote raampartijen.

  De woning heeft een volledig eigen grond situatie en ligt op loopafstand van het strand en de boulevard van de “Zevenhuizerplas”

  Indeling:
  Entree/ hal, toilet met wandcloset, brede wandtegel met mozaïektegel detail en plavuizen vloer, meterkast,
  woonkamer met een optimale lichtbeleving door de 2 zijramen en brede schuifpui naar de achtertuin. Deze achtertuin is ruim 13 meter diep en licht op het zonnige zuid-westen, waardoor u optimaal kunt genieten van de middag en avondzon. Tevens bevindt zich hier de stenen berging van afm. ca. 2.90 x 2.28 m.
  Aan de voorzijde is de luxe keuken gesitueerd. Deze is voorzien van inbouw keramische kookplaat, R.V.S. afzuigkap, combi-magnetron/oven, vaatwasmachine. Alles van met A-merk “Siemens”. Opvallend zijn hier de tot aan de grond doorlopende raampartijen voorzien van shutters.

  1e verdieping:
  Overloop, 2 achterslaapkamers, 1 voorslaapkamer en luxe badkamer met ligbad, wandcloset, separate douche, 2e toilet, design radiator en wastafel. De badkamer is verder afgewerkt met een brede wangtegel, mozaïektegel detail en plavuizen vloer.

  2e verdieping:
  Grote zolderkamer met ca. 3.48 m. brede kunststof dakkapel. Deze dakkapel is gesitueerd aan de achterzijde en is voorzien van inbouwspots en heeft een electrisch bedienbaar rolluik. Aan de voorzijde zijn 2 kunststof Velux dakramen geplaatst. Door de dakkapel en de reeds geplaatste Veluxramen is deze 2e verdieping optimaal in te delen cq. uit te breiden met 2 slaapkamers.

  – Bouwjaar 2007.
  – Dak- muur en vloerisolatie.
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing.
  – Volledig eigen grond situatie.
  – Dakkapel voorzien van electrisch bedienbaar rolluik.
  – 2 extra slaapkamers te realiseren op de 2e verdieping ( dakkapel en 2 Velux ramen zijn al aangebracht)
  – Grotendeels voorzien van laminiaatvloeren.
  – 2e verdieping voorzien van strakke spachtelputzwanden.
  – Zonnige achtertuin door zuid-west ligging.
  – CV en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming.
  – Gesitueerd in jonge sportieve woonwijk nabij openbaar vervoer (Metro / bus) en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag.
  – De wijk Nesselande ligt aan de oostgrens van Rotterdam nabij het fraaie polderlandschap van de Eendragtspolder met roeibaan en recreatie-/natuurgebied Zevenhuizerplas/ Rottemeren.
  – Uniek is het fraaie winkelcentrum “Boulevard Nesselande”, direct aan de boulevard en het strand van de Zevenhuizerplas.
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers4 slaapkamers
  Bouwjaar
  2007
  Woonoppervlakte
  138 m2
  Ligging
  In woonwijk
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  446 m3
  Perceeloppervlakte
  157 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Henri Matissestraat 6

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Laan van Avant-Garde 518

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Pablo Picassostraat 65

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: