Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Woning waar u zo in kunt!!

  Keurig onderhouden, modern en strak ingerichte eengezinswoning met 2 meter uitgebouwde woonkamer en houten berging in de achtertuin op 117 m2 eigen grond.
  Eye catcher is de zeer royale 4e slaapkamer op de 2e verdieping.
  De woning is gesitueerd aan boomrijke laan met om de hoek het fraaie Nessestrand met boulevard aan de Zevenhuizerplas met aansluitend het winkelcentrum “Boulevard Nesselande” Ook het fraaie achterland met de “Eendrachtspolder” en recreatie / natuurgebied “de Rottemeren” is het vermelden waard.

  De woning is bereikbaar via een voortuin en heeft de volgende indeling:
  Entree/hal, meterkast, toilet, met 2 meter uitgebouwde, tuingerichte woonkamer voorzien van openslaande terrasdeuren naar verzorgde achtertuin met houten berging.
  Aan de voorzijde bevindt zich de luxe moderne keuken in L-opstelling met inbouw koelkast, combi-magnetron /oven, keramische kookplaat, vaatwasmachine en RVS afzuigkap.

  1e verdieping:
  Overloop, 1 achterslaapkamer afm. ca. 4.71 x 2.91, badkamer afm. ca. 2.80 x 2.09 met inloop douche, wandcloset, wastafelmeubel en lichte wandtegel.
  Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers van afm. ca. resp. 3.35 x 2.91 en ca. 2.72 x 2.15.

  2e verdieping;
  Riante 4e slaapkamer afm. ca. 6.38 x 5.10. met hoge nok en 4 raampartijen.

  Bijzonderheden:

  – Bouwjaar 2011
  – Dak- muur- en vloerisolatie
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing
  – Volledig eigen grondsituatie
  – Gehele woning voorzien van strakke (glasvliesbehang) wanden
  – Geheel voorzien van laminaatvloeren
  – Mooi strak en verzorgd interieur
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers4 slaapkamers
  Bouwjaar
  2011
  Woonoppervlakte
  125 m2
  Ligging
  In woonwijk
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  404 m3
  Perceeloppervlakte
  117 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Laan van Avant-Garde 360

  Rotterdam

  Huis met karakter! Direkt aan de laan, tegenover sportvelden gesitueerd keurig onderhouden herenhuis met voor- en achtertuin op 138 m2 eige...

  Francis Picabiastraat 87

  Rotterdam

  Om de hoek bij boulevard en strand gelegen, modern afgewerkte zeer lichte en speelse 4-kamer maisonnette op de begane grond, 1e - en 3e verd...

  Henri Laurenspad 26

  Rotterdam

  Woning waar u zo in kunt! Mooi met voorzijde aan singel gesitueerde moderne strak ingerichte eengezinswoning met zonnig achtertuin op het n...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: