Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Huis met karakter!

  Direkt aan de laan, tegenover sportvelden gesitueerd keurig onderhouden herenhuis met voor- en achtertuin op 138 m2 eigen grond. De woning ligt heel centraal in de nabijheid van winkelcentrum, metrostation en de boulevard aan het strand van de Zevenhuizerplas.

  Indeling:
  Begane grond:
  Entree/hal, meterkast, toilet met wandcloset, fonteintje, brede wandtegel, mozaïekdetails en plavuizen vloer. Via de hal komt u in de tuingerichte woonkamer met diepe achtertuin en houten berging.
  Aan de voorzijde met erker is de luxe “Pentas” keuken (eiken hout gefineerd rondom afgerond, kleurstelling: grafiet) gesitueerd welke voorzien is van “Anciento” composiet werkblad en inbouw vaatwasmachine, keramische kookplaat, koel-/vriescombinatie, RVS afzuigkap, elektrische oven en magnetron, alle apparatuur is van “Siemens”;

  1e verd.:
  Overloop, 1 achterslaapkamer (voorheen 2 kamers) afm. ca. 4.85/3.13×5.15 met schuifkastenwand, 1 voorslaapkamer afm. ca. 3.25×2.41 met deur naar balkon.
  De badkamer afm. ca. 2.67×1.83 is compact maar mooi, modern en fris ingericht met ligbad, wastafel, wandcloset, designradiator, witte wandtegel en plavuizenvloer

  2e verd.:
  Verrassend grote 2e verdieping met overloop, separate wasruimte en 2 grote slaapkamers, respectievelijk 1 voorslaapkamer afm. ca. 5.00×2.68 en 1 achterslaapkamer afm. ca. 5.15×3.15 met brede dakkapel. Door de hoge kap is er zelfs een bergvliering welke middels een vlizotrap vanaf de wasruimte bereikbaar is.

  Bijzonderheden:

  – Bouwjaar 2007
  – Dak-, muur- en vloerisolatie
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing
  – Volledig eigen grond situatie
  – Gehele woning voorzien van strakke muurafwerking
  – Verdiepingen grotendeels voorzien van laminaat vloeren
  – Diepe achtertuin
  – 2e verdieping achter voorzien van kunststof dakkapel
  – Begane grond voorzien van plavuizenvloer met vloerverwarming
  – CV en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming
  – Mooie woning met uitstraling gesitueerd nabij sportvelden, openbaar vervoer (metro/bus), scholen, winkelcentrum “Boulevard Nesselande”, strand en de boulevard Zevenhuizerplas en natuur-/recreatiegebied “Rottemeren”
  – Oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers4 slaapkamers
  Bouwjaar
  2007
  Woonoppervlakte
  130 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  450 m3
  Perceeloppervlakte
  138 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Henri Laurenspad 26

  Rotterdam

  Woning waar u zo in kunt! Mooi met voorzijde aan singel gesitueerde moderne strak ingerichte eengezinswoning met zonnig achtertuin op het n...

  Laura Ashleystraat 31

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Laan van Avant-Garde 518

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: