Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  WONING WAAR JE ZO IN KUNT. PANORAMISCH UITZICHT. MOOIER KUN JE NIET WONEN!

  Vormgeving die aan Californische stranden niet zou misstaan.

  Direct aan de boulevard en het strand van de “Zevenhuizerplas” gesitueerd (NIEUW EN ZOJUIST OPGELEVERD) 4 kamer appartement op de 1e woonlaag van het fraai kleinschalige appartementencomplex “Het Paviljoen”. In de onderbouw heeft u een eigen parkeerplaats en een berging.

  Het appartement ligt aan de zuidwestzijde, waardoor u een optimaal uitzicht heeft op de “Zevenhuizerplas” en de monding van de verbinding naar villawijk “Waterwijk”. Hierdoor beleeft u alle weerselementen en watersportactiviteiten vanuit uw woonkamer of vanaf het terras. De ligging van het terras is op het zuidwesten waardoor u zowel ‘s middags als ‘s avonds kunt genieten van de zon.

  Het appartementencomplex zelf ligt aan het einde van de boulevard, waardoor u ook op loopafstand zit van de “Eendrachtspolder”. Ook de “Rottemeren” zijn goed bereikbaar.

  Indeling:
  1e Woonlaag: entree/gang, garderobe, toilet voorzien van wandcloset, fonteintje, gedeeltelijk gestuukte wanden en gedeeltelijk lichtgrijze brede wandtegel. Via de gang bereikt u de royale living met open keuken, totaal ca. 77 m2. De living met keuken is gesitueerd in een hoek, waardoor u zowel op de boulevard met strand, als op de “Zevenhuizerplas” een vrij uitzicht heeft. De living heeft meerdere hoge raampartijen aan voor- en zijzijde waardoor u er een optimale lichtbeleving heeft. Middels een schuifpui bereikt u het terras (afm. ca. 6.26 x 2.92).

  Aansluitend aan de living treft u een moderne open keuken met kookeiland, voorzien van inbouw inductie kookplaat met “Bora” plintafzuigsysteem, vaatwasmachine, koel-/vries combinatie, elektrische hete luchtoven en combi magnetron.

  Via een tussengang zijn 3 slaapkamers bereikbaar van respectievelijk afm. ca. 5.86 x 4.12 met inloopkast en badkamer I voorzien van ligbad, inloopdouche, wandcloset, dubbele wastafel, designradiator en moderne wand- en vloertegel, ca. 4.57 x 3.41 en ca. 4.57 x 2.35. Vanaf dezelfde tussengang is de gastenbadkamer voorzien van inloopdouche, wastafel, designradiator en moderne vloer- en wandtegel en de technische ruimte bereikbaar.

  Bijzonderheden:

  – Bouwjaar 2021 / 2022
  – Gebruiksoppervlakte wonen 166 m2
  – Wanden voorzien van strak gestukte muren en moderne gietvloer met vloerverwarming
  – Nieuwe keuken en sanitair
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing HR++
  – Duurzaam appartementencomplex, aangesloten op een duurzaam collectief warmtenet, zonnepanelen, all ectric (gasloos), en bovengemiddelde isolatie, waardoor een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,0 is behaald
  – Energielabel A+++
  – Zonnig terras aan zuidwest zijde
  – Groot terras met 2 buitenstopcontacten
  – Volledige eigen grond situatie
  – Ventilatie door middel van een gebalanceerd mechanisch ventilatiesysteem met warmte terugwinning
  – Garage met berging in de onderbouw
  – VVE bijdrage 248,55 per maand (inclusief bijdrage berging en parkeren)
  – Unieke locatie direct aan de “Zevenhuizerplas” en het begin van de boulevard die doorloopt tot aan Winkelcentrum “Boulevard Nesselande” met o.a. terrassen en diverse horeca gelegenheden
  – Gesitueerd direct aan recreatiegebied “Zevenhuizerplas/ Rottemeren” en gelegen nabij openbaar vervoer (metro en bus) en alle noodzakelijke voorzieningen. Uitvalswegen richting Utrecht, Den Haag en Rotterdam liggen in de onmiddellijke nabijheid

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarwater

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  2021
  Woonoppervlakte
  166 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarwater
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  523 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Strombolihof 9

  Rotterdam

  Binnen 1 minuut op het strand! Om de hoek van de boulevard en het strand van de Zevenhuizerplas gesitueerd 6-kamer herenhuis met zonnige tu...

  Korfoepad 87

  Rotterdam

  Aan autovrij pad gelegen goed onderhouden 3 kamer maisonnette op de 2e en 3e verdieping van een kleinschalig complex met royaal zonnig terra...

  Korfoepad 177

  Rotterdam

  Prachtig aan het Rietveldpark, aan een autovrij pad gelegen, goed onderhouden eengezinswoning met gunstig op het westen gelegen achtertuin m...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: