Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Rotterdam – Kretalaan 80

€ 925.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Wat een locatie !

  Uniek uitzicht op de Zevenhuizerplas en polderlandschap. Strand en boulevard om de hoek en recreatie / natuurgebied “Rottemeren” met wedstrijd roeibaan in de onmiddelijke nabijheid. Wat wilt u nog meer.

  In aanbouw. Direct aan het eind van de boulevard en het rustige gedeelte van het strand van de “Zevenhuizerplas” in kleinschalig appartementencomplex (25 appartementen) gesitueerd royaal 4 kamer appartement van 166 m2 met eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.

  Het appartement is gelegen op de begane grond en heeft een buitenruimte van 49 m2 met vrij uitzicht op de Zevenhuizerplas en toegangsvaart vanaf “villawijk “Waterwijk”.
  De appartementen worden met hoogwaardige materialen en duurzaam gebouwd en hebben een epc van 0.0 en zijn daardoor bijna energieneutraal.

  Kenmerken:
  Uitzicht richting Zevenhuizerplas
  Terras van circa 49 m² gelegen op het zuidwesten
  Dubbel georienteerde, lichte open woonkamer / keuken
  Drie ruime slaapkamers
  Hoofdslaapkamer voorzien van inloopkast en badkamer
  Standaard voorzien van twee badkamers
  Seperate wasruimte / berging
  Eigen afgesloten parkeerplaats
  Gesitueerd op de kop van het project Strand Noord met ultieme maritieme uitstraling door o.a. strandwoningen, kadewoningen en watervilla’s
  Inclusief keukencheque t.w.v. € 10.000,- incl btw en luxe sanitairpakket;
  Eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage vanwaar u met de lift op uw woonverdieping uitkomt;
  Bouw- en grondrente van toepassing.
  De appartementen worden in het kader van de energiezuinigheid voorzien van PV-panelen (zonnepanelen), hebben laagtemperatuur vloerverwarming als hoofdverwarming en een gebalanceerde ventilatiesysteem met warmteterugwinning.
  Zie voor een gave drone video de projectwebsite.

  OMGEVING
  Strand Noord is gelegen op het mooiste plekje van de Rotterdamse badplaats Nesselande, te midden van natuur, rust en water. Het eigentijdse Nesselande biedt alle faciliteiten die stadbewoners wensen: winkels, sportclubs, scholen, restaurants en natuurlijk het prachtige strand aan de Zevenhuizerplas. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg en met de metro- en bushaltes op 800-1.000 meter is het openbaar vervoer perfect geregeld. Het stadscentrum is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed en snel bereikbaar.

  RECREATIE
  De Zevenhuizerplas, het Rietveldpark en natuurgebied Eendragtspolder vormen gezamenlijk een heerlijk recreatiegebied met ongekende mogelijkheden midden in Rotterdam. Op het lange zandstrand aan de plas is het zowel in de zomer als in de winter goed toeven. Het Project 7 Cablepark biedt daarnaast voldoende vertier voor de meer avontuurlijke badgasten. Het Rietveldpark en de Eendragtspolder bieden rust en groen. De perfecte locatie om te sporten en ontspannen, je kunt er skaten, wandelen, hardlopen, fietsen, roeien en met een beetje geluk kunt u in de winter de schaatsen onder binden.

  ONDERWIJS & OPVANG
  Op het gebied van onderwijs en opvang heeft Nesselande veel te bieden. Er zijn diverse basisscholen zoals openbare basisschool Passe-Partout, de vrije Waldorfschool Nesselande en basisschool Het Spectrum met een christelijke identiteit. Aan de Robert van Het Hoffstraat is Intergraal Kindcentrum Samen Uniek gevestigd. Daarnaast zijn er nog diverse lokale voor- en naschoolse opvangcentra zoals kleinschalige opvang Babbels en Zus & Zo. Voor middelbaar, hoger en universitair onderwijs is er een grote keuze aan instellingen, waarbij Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit goed bereikbaar zijn.

  LUNCHEN AAN DE PLAS
  Direct aan de boulevard is het gezellige etablissement Brasserie Lookies gelegen. Vanaf het mediterraan ingerichte terras kan het zicht op de plas adembenemend mooi zijn. De perfecte locatie voor een lunch in de zon. Bij de Project 7 BeachClub kunt u onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk relaxen in de loungebanken terwijl de waterskiers en wakeboarders hun radicale trucs showen.

  WINKELEN
  Bakker, Vishandel en Shoeby. Zomaar enkele namen van lokale winkels in Nesselande. Ook de grote landelijke partijen voor uw dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand van Strand Noord aanwezig zoals de HEMA, het Kruidvat, de Jumbo en de Albert Heijn.

  Deze woning is onderdeel van nieuwbouw project Strand Noord Nesselande, waar de bouw gestart is in september 2020 en prognose oplevering eind eerste kwartaal 2022 zal zijn.
  Voor meer informatie zie de projectwebsite of het overige beschikbare aanbod qua appartementen neemt u dan contact met ons op.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  2021
  Woonoppervlakte
  166 m2
  Ligging
  Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  500 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Kretalaan 96

  Rotterdam

  Wat een locatie! Uniek uitzicht op pleziervaart en polderlandschap. Strand en boulevard om de hoek en recreatie-/natuurgebied “Rottemere...

  Kretalaan 116

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Piet Zwartstraat 19

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Volg ons op social media: