Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Rotterdam – Koningsvaren 59

€ 415.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Fraai aan de rand van Ommoord met achtertuin direct aan groot plantsoen gesitueerde keurig onderhouden 5 kamer eengezinswoning met 10 meter diepe achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten op 153 m2 eigen grond.

  Het Kralingse Bos, het Lage Bergse Bos en het fraaie Rottegebied ligt in de directe nabijheid. Het centrum van Rotterdam is binnen 30 fietsminuten bereikbaar.

  Indeling
  Begane grond:
  Entree/gang met plavuizen vloer, meterkast, toilet met wandcloset, fonteintje, gedeeltelijk brede wandtegel en plavuizen vloer. Vanaf de gang is zowel de woonkamer als de keuken direct via een deur bereikbaar.
  Mooie lichte doorzon woonkamer met gedeeltelijk een parketvloer en aan keukenzijde een plavuizenvloer wat weer doorloopt naar de keuken. De keuken bestaat uit een luxe handgemaakte keukenopstelling en is voorzien van een inbouw gaskookplaat, combi-/magnetron oven, afzuigkap, vaatwasmachine en losse RVS koel-/vries combinatie.
  Via een deur bij de keuken is de zonnige achtertuin met berging bereikbaar welke direct grenst aan een achterpad met een royaal plantsoen en een bomenrij.

  1e verdieping:
  Overloop, 2 achterslaapkamers en 2 voorslaapkamers. Badkamer met inloopdouche, wastafel, wandcloset, designradiator en verlaagd plafond met inbouwspots.

  2e verdieping:
  Grote open zolder met wastafel en aansluiting was- en droogmachine. Tevens opstelplaats voor de CV-ketel. Uitermate geschikt voor het realiseren van 1 of 2 slaapkamers.

  Bijzonderheden:
  – Bouwjaar 1978
  – Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
  – Voorzien van dak- en vloerisolatie
  – Hardhouten kozijnen
  – Volledig eigen grond situatie. Aangekocht in 2004
  – Zonnige achtertuin op het zuidwesten
  – 4 meter diepe voortuin
  – Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2020
  – CV en warmwatervoorziening door middel van “Remeha” HR combiketel 2014. Geplaatst in 2016
  – Gesitueerd in rustige straat aan de rand van de wijk met alle voorzieningen in de directe nabijheid zoals winkelcentra, metrostation, weekmarkt, diverse natuur-/recreatiegebieden zoals het “Lage Bergse Bos, “Kralingse Bos”, het Rottegebied en goede uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag
  – Oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan park

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers5 slaapkamers
  Bouwjaar
  1978
  Woonoppervlakte
  126 m2
  Ligging
  Aan park
  Kamers6 kamers
  Inhoud
  433 m3
  Perceeloppervlakte
  153 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Steenbreekvaren 16

  Rotterdam

  In een kindvriendelijke en autoluwe straat in de gewilde groene woonwijk Ommoord ligt deze goed onderhouden tussenwoning met houten berging...

  Hoornklaver 41

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Hoornklaver 45

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: