Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Mooie, op een hoek gesitueerde en keurig onderhouden, eengezinswoning met vergrootte berging in de achtertuin, gelegen op een perceel van 129 m2.

  Indeling: entree / hal, meterkast, aan voorzijde gesitueerde woonkamer met strak gestucte wanden, moderne open keuken met inbouwapparatuur te weten: keramische kookplaat, vaatwasmachine, elektrische oven, vlakschemafzuigakap en losstaande koel / vriescombinatie. Vanaf de keuken is de fijne achtertuin bereikbaar. Deze heeft bij de achtergevel een praktische overkapping en achterin een berging, welke is uitgebouwd over de volledige breedte. De achtertuin heeft een fijne zonligging op het zuidoosten.

  Via een tussenhal met toilet, welke is voorzien van een moderne wand en vloertegel, is via een trap de 1e verdieping bereikbaar.

  1e verdieping: Overloop, 2 voorslaapkamers respectievelijk 4.50 x 2.70 en 3.50 x 2.10, 1 achterslaapkamer 4.10 x 2.70.
  Moderne badkamer met douche voorzien van afvoerdrain, wastafelmeubel, design radiator, wandcloset, brede wandtegel met mozaïektegel details en verlaagd plafond met inbouwspots.

  2e verdieping: Open zolderruimte met laminaatvloer, knieschotbergingen en een Velux dakraam. Uitermate geschikt voor het realiseren van een 4e slaapkamer.

  Bijzonderheden:
  – Bouwjaar 1985
  – Dak- en muurisolatie
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing
  – Geheel voorzien van kunststof kozijnen
  – Grotendeels voorzien van strak gestucte wanden
  – Grotendeels voorzien van laminaat vloeren
  – Erfpacht afgekocht tot 12-8-2034
  – CV en warmwatervoorziening d.m.v. stadsverwarming
  – Gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro en bus), scholen en winkelcentra
  – Recreatie / natuurgebied Zevenhuizerplas / Rottemeren liggen in de onmiddellijke nabijheid
  – Oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers4 slaapkamers
  Bouwjaar
  1985
  Woonoppervlakte
  101 m2
  Ligging
  In woonwijk
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  320 m3
  Perceeloppervlakte
  129 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Dick Ketstraat 126

  Rotterdam

  Met voorzijde aan park gesitueerde ruime eengezinswoning met zonnige tuin op het westen op 143 m2 eigen grond. Aan de achterzijde is de won...

  Jagersmeer 9

  Rotterdam

  Uitstekend onderhouden in 2017 geheel verbouwde eengezinswoning met 4 slaapkamers, 2 bergingen, in 2019 fraai aangelegde zonnige achtertuin...

  Thelonius Monkpad 25

  Rotterdam

  Nabij het Nessestrand en de Zevenhuizerplas gesitueerde keurig onderhouden en uitgebouwde eengezinswoning met eigen parkeerplaats in de voor...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: