Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  In de groene woonwijk Ommoord nabij voorzieningen ligt dit ruime 3 voorheen 4 kamer appartement op de 2e verdieping van een net complex. Op de begane grond is een eigen berging aanwezig. Het complex is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer en de metro praktisch voor de deur. Bel voor een vrijblijvende bezichtiging!

  Indeling:
  Begane grond:
  Centrale afgesloten entree met intercom, brievenbussen, liften, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

  2e Verdieping:
  Entree, hal met intercom en meterkast. Royale hoofdslaapkamer aan de galerijzijde met praktische vaste kastenwand. De ruime dichte keuken ligt eveneens aan de voorzijde van het complex. Deze is uitgerust met een eenvoudige keuken in rechte opstelling met gasfornuis met oven, afzuigkap en dubbele spoelbak. In lichte kleurstelling betegelde badkamer met ligbad, wastafelmeubel en de aansluiting voor de wasmachine. Separate toiletruimte met fonteintje. Slaapkamer II ligt aan de balkonzijde van het appartement. De woonkamer is prettig licht door het grote raam. De woonkamer is vergroot doordat er een slaapkamer bij is getrokken. Het is mogelijk dit weer terug te brengen naar de oorspronkelijke situatie. Vanuit de woonkamer biedt een deur toegang tot het zonnige terras. Hier is een zonnescherm (oranje) aanwezig met handmatige bediening.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1970
  – houten kozijnen met deels dubbele beglazing
  – verwarming middels blokverwarming
  – VvE bijdrage € 154,50 per maand (waarvan € 85,- reservering voor groot onderhoud), exclusief voorschot stookkosten.
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – eigen berging in de onderbouw
  – energielabel C
  – oplevering kan snel

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  1970
  Woonoppervlakte
  86 m2
  Ligging
  In woonwijk
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  274 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Robert Kochplaats 175

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Duindoorn 37

  Rotterdam

  Gasvrije gemoderniseerde woning met energielabel A op een perceel van 139 m2 afgekochte erfpachtgrond. De woning heeft een ideale kindvriend...

  Rijstgras 30

  Rotterdam

  Deze 6 kamer eengezinswoning heeft een achtertuin van wel 18 meter en grenst direct aan een groot plantsoen en is daarmee uiterst kindvriend...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: