Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

  Top appartement met een adembenemend uitzicht!

  Het appartement is gelegen op de 18e etage met een zonnig terras van 11 meter breed gericht op het westen. Het appartement is ingericht met hoogwaardige materialen en heeft een moderne design uitstraling.

  Door de hoogte is er een riant uitzicht op de skyline van Rotterdam, Delft, Den Haag en vanzelfsprekend het Kralingse Bos, Bergse Bos en de Zevenhuizerplas.

  Het appartementencomplex is beveiligd met een gesloten camerasysteem gericht op alle toegangen en met behulp van een metalen hek afgesloten parkeerterrein. Voor noodgevallen of onraad wordt gebruik gemaakt van een Whatsapp groep. Daarnaast is een zeer actieve groep vrijwilligers aanwezig.

  De 17e en 18e etage kenmerken zich ten opzichte van de overige verdiepingen doordat er op deze etages slechts 4 appartementen aanwezig zijn.

  Entree
  Binnenkomend in de T-vormige entree zijn alle hierop uit komende binnendeuren voorzien van mat glazen ramen. Er is een verlichte ingebouwde garderobe. De elektriciteitsvoorziening bestaat uit 12 groepen waarvan er 10 in gebruik zijn, twee gescheiden leidingen zijn voorbereid voor de plaatsing van airco installaties.

  Toilet
  Hangend Villeroy & Boch toilet met luxe spoelmechanisme. Hoekfontein voorzien van handdoek accessoire.

  Wasruimte
  De aparte wasruimte heeft aansluitingen voor het gelijktijdig gebruik van was- en droog apparatuur. Daarnaast is er in een nis een uitstortgootsteen gecreëerd.

  Woonkamer (afm. ca. 13.04×5.24/3.14)
  De royale woon- en leefruimte valt op door de inval van natuurlijk licht door de grote ramen. Er zijn separate voorzieningen aangebracht voor kabel TV en internet, daarnaast is er vaste bekabeling in leidingen aangelegd voor een geluidsinstallatie. Zonwering door middel van een externe screen.
  Mogelijkheid tot plaatsing van een airco installatie.

  Keuken
  De hoogglans witte keuken is van het merk Next, hierbij zijn de lades verdiept en voorzien van LED verlichting. Alle geïnstalleerde apparatuur waaronder een stoomoven, koffie-unit, inductiekookplaat, diepvriezer, koelkast en vaatwasmachine zijn van het merk Miele, behalve de Italiaanse afzuigkap. Het volledig zwart granieten keukenblad is 3 cm dik waarvan de keukenbar rond is geslepen.

  Bijkeuken
  Deze opbergruimte is gebruikt voor het plaatsen van een kastenwand met schuifdeuren over de gehele breedte. Tevens bevindt zich hier de lucht afzuigapparatuur voor het appartement.

  Badkamer
  Toegang door middel van een schuifdeur, verlaagd plafond met inbouwverlichting. Hangend Villeroy & Boch toilet met luxe spoelmechanisme. Doucheruimte afgescheiden met glazen wand en over de breedte een drain voor de afvoer van water. Verchroomde design radiator en dubbel uitgevoerd wandmeubel met verlichte spiegelkast.

  Walk in closet (afm. ca. 4.12×2.03/4.16)
  De kleedruimte is zeer royaal opgezet met een verlaagd plafond en inbouw verlichting. Naast een vaste kastenwand van in totaal 7,5 meter lengte is er een aparte vaste schoenkast met spiegeldeuren. De ruimte wordt afgesloten door middel van een schuifdeur.

  Slaapkamer (afm. ca. 5.25×3.73)
  Naast het uitzicht straalt de master bedroom rust en ruimte uit waarbij separate leidingen lopen voor TV en internet. Tevens is hier een van de 2 aparte leidingen aangelegd voor een eventuele airco installatie. Zonwering door middel van externe screens.

  Slaapkamer (afm. ca. 5.40×4.43, voorheen 2 slaapkamers)
  Deze royale ruimte is momenteel in gebruik als slaap-, woon- en werkkamer. Hierin kan ongehinderd van de overige bewoner worden vertoefd. Zonwering door middel van externe screens.

  Balkon
  De aangelegde onderhoudsarme epoxy vloer is waterdoorlatend zodat eventueel regenwater direct wegloopt. Op dit terras is royaal de ruimte voor zonliefhebbers. Voor ondergaande zon is zonwering aangelegd door middel van uitval schermen. Ook in de avonden kan met behulp van de ingebouwde plafond verlichting nog worden nagenoten van het fantastische uitzicht.

  Berging
  Op de 1e etage van het complex is de berging gesitueerd. Hierin is een extra “verdieping” gecreëerd door middel van een vlonder.

  Parkeerplaats
  De afgesloten parkeervoorziening bevindt zich op de 1e etage en is alleen toegankelijk voor bewoners van het complex.

  Bijzonderheden:

  – bouwjaar ca. 2011
  – geheel voorzien van dubbele beglazing en spouwmuurisolatie
  – gehele appartement voorzien van antracietkleurige plavuizen vloer en strakke spachtelputzwanden
  – bijdrage VvE € 210,- (appartement en parkeerplaats)
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE van toepassing
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  2011
  Woonoppervlakte
  156 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  500 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Anatole Franceplaats 584

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Struikheide 27

  Rotterdam

  In een van de meest gewilde wijken van Ommoord, op loopafstand van De Rotte en het Ommoordse Veld, staat deze keurig onderhouden eengezinswo...

  Dopheide 12

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: