Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

Rotterdam – Herman Bavinckstraat 298

€ 245.000,-

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Begane grond appartement op afgekochte erfpachtgrond, met flinke tuin op het zuidoosten en berging. De woning is netjes verzorgd en kijkt uit op het groen.

  De Esch is een buurt in de geliefde woonwijk Kralingen. Het centrum is binnen een paar minuten bereikbaar per tram of fiets. De Erasmus Universiteit ligt op loopafstand en alle belangrijke voorzieningen zijn in de buurt aanwezig. Kortom gunstige ligging vlakbij het centrum en toch genieten van de groene omgeving.

  Indeling:

  Centrale entree met bellentableau en brievenbussen op straatniveau. Via enkele treden naar beneden bereikt u de entree van de woning. De gang is voorzien van een nis, deze nis is perfect te gebruiken als garderobe ruimte. Tevens is hier de meterkast met aardlekschakelaar. De heerlijk lichte woonkamer met open keuken is voorzien van een nette laminaatvloer, stucwerk wanden en openslaande deuren naar de verzorgde achtertuin. Er is een eenvoudige keuken met afzuigkap. De losse apparatuur wordt ter overname aangeboden.
  Tussenhalletje met vaste kast en toegang tot de slaapkamer en badkamer. Ruime slaapkamer aan de tuinzijde. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, wastafel met meubel, handdoekkast, toilet en aansluitingen voor de was- en droogautomaat.

  Bijzonderheden:

  – bouwjaar ca. 1983
  – bijdrage VvE: circa € 85,- per maand
  – de erfpachtcanon is afgekocht tot 2056
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE van toepassing
  – oplevering in overleg, medio december 2021

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers1 slaapkamer
  Bouwjaar
  1983
  Woonoppervlakte
  54 m2
  Ligging
  In woonwijk
  Kamers2 kamers
  Inhoud
  167 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Oostmaaslaan 47F

  Rotterdam

  Starters en beleggers opgelet! Oplevering kan per direct Gesitueerd aan de rand van Kralingen nabij de Erasmus universiteit en nabij het c...

  Grateastraat 23

  Capelle aan den IJssel

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Johannes Drostpad 10

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Volg ons op social media: