Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

  Fraaie hoekwoning op unieke locatie!

  Fraai op de hoek gelegen woning, direct aan het “Rietveldpark” met om de hoek het “Nessestrand” met boulevard en het polderlandschap van de “Eendragtspolder”. Mooier kan niet.

  Ruime 6 kamer hoek eengezinswoning met garage, met daarvoor parkeermogelijkheid en ca. 8 meter brede achtertuin op 216 m2 eigen grond.

  Indeling:
  Entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, royale uitgebouwde (1.80) woonkamer met deur naar een brede achtertuin met veel potentie. Vanaf de achtertuin is de garage aan de achterzijde bereikbaar. Deze garage heeft een oppervlakte van 5.74×2.93 en heeft aan de voorzijde een overheaddeur met eigen parkeerplaats.
  De woonkamer met elektrische open haard en tv opstelling. Dit alles is verwerkt in een moderne wandopstelling.

  Vanaf de woonkamer is de aan de voorzijde gesitueerde keuken bereikbaar welke is voorzien van inbouw keramische kookplaat, koelkast, diepvriezer, vaatwasmachine, apothekerskast en afzuigkap. Vanaf de keuken heeft u een fraai vrij uitzicht op het “Rietveldpark” met mooie plantsoenen en waterpartijen.

  1e verdieping:
  Overloop, 1 voorslaapkamer afm. ca. 3.92×2.92, badkamer met ligbad, separate douche, wastafel en designradiator. Verder zijn er nog 2 slaapkamers aan de achterzijde van respectievelijk ca. 4.92×2.92 en 2.19×2.16 met schuifkastenwand.

  2e verdieping:
  Erg goed ingedeelde 2e verdieping met 2 mooie royale slaapkamers van respectievelijk 5.15×3.00 met brede dakkapel en 4.15×3.21 met wasruimte en 2 raampartijen, waardoor u optimaal zicht heeft over het eerdergenoemde “Rietveldpark”.

  Bijzonderheden:

  – Bouwjaar 2004
  – Dak-, muur- en vloerisolatie
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing
  – Volledig eigen grond situatie
  – Begane grond voorzien van strakke muurafwerking
  – Begane grond voorzien van houtenvloer
  – Grotendeels voorzien van laminaatvloeren
  – Eigen parkeerplaats voor de garage
  – Vrij uitzicht over plantsoenen en waterpartijen
  – CV en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming
  – Mooie locatie aan het “Rietveldpark” nabij het strand en de boulevard van de Zevenhuizerplas en recreatiegebied “Rottemeren”
  – Gustig gesitueerd nabij uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den haag en openbaar vervoer (metro en bus)
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Kenmerken

  StatusVerkocht onder voorbehoud Slaapkamers5 slaapkamers
  Bouwjaar
  2004
  Woonoppervlakte
  132 m2
  Kamers6 kamers
  Inhoud
  447 m3
  Perceeloppervlakte
  216 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Marius Richtersstraat 68

  Rotterdam

  Nabij het Rietveldpark en het strand gesitueerde 6 kamer eengezinswoning met houten berging, 12 zonnepanelen en een zonnige achtertuin op he...

  Laan van Avant-Garde 96

  Rotterdam

  Prachtige woning waar u zo in kunt! Keurig onderhouden, modern en strak ingerichte eengezinswoning met 11 meter diepe achtertuin gelegen o...

  Brandingdijk 152

  Rotterdam

  Royaal (95 m2) 3-kamer appartement op de 1e woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van Nesselande met eigen afgeslot...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: