Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Straat uit, bruggetje over en je bevindt je in het Wollefoppenpark.

  Deze uitgebouwde eengezinswoning met tuin op het zuidwesten grenst aan een waterpartij. Het perceel is 106 m² groot, op eigen grond. De woning ligt aan de buitenrand van de wijk, op loopafstand van het Wollefoppenpark en het recreatiegebied rondom de Zevenhuizerplas.

  Indeling
  Begane grond:
  Entree/hal, garderobe, toilet (2018), mooie ruime uitgebouwde woonkamer met convectorput en aluminium schuifpui naar de zonnige achtertuin op het zuidwesten en grenzend aan een waterpartij. Aan de voorzijde bevindt zich de luxe keuken, welke voorzien is van inductie kookplaat (2023), combimagnetron/oven, vaatwasmachine (2022), koelkast (2023) en afzuigkap met directe afvoer naar buiten. Aan de voorzijde is er een half inpandige berging.

  1e Verdieping:
  Overloop, Slaapkamer I aan de voorzijde (voorheen 2 kamers) met dakkapel. Slaapkamer II aan de achterzijde met 2 Veluxramen en een schuifkastenwand. Luxe moderne badkamer (2018) met inloopdouche voorzien van drainafvoer, wastafelmeubel, wandcloset, design radiator, brede wandtegel, gedeeltelijk mozaïek tegel en plavuizenvloer.

  2e Verdieping:
  Overloop met Veluxraam en uitstortgootsteen en slaapkamer III met 2 Veluxramen, knieschotbergingen en strakke vinylvloer. Toegang tot de bergvliering.

  Overige details:
  – Bouwjaar 1982.
  – Dak- en muurisolatie vanuit de bouw.
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing.
  – Uitgebouwde woonkamer. Voorzien van HR ++ dubbele beglazing.
  – Volledig eigen grond situatie.
  – Begane grond voorzien van strakke spachtelputz wanden.
  – Uitbouw voorzien van elektrisch bedienbaar zonnescherm.
  – 1e verdieping met structuurverfwanden en vinylvloer.
  – Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2023.
  – Centrale verwarming en warmwater door middel van stadsverwarming.
  – Leuke vriendelijke woning in gewild gedeelte nabij diverse natuur- en recreatiegebieden, optimale voorzieningen, zoals openbaar vervoer (metro en bus). Winkelcentra liggen in de onmiddellijke nabijheid.
  – Oplevering: Oplevering in onderling overleg.

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan park, In woonwijk
  Open huis:
  30 september 2023, 11:00 tot 15:00

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1982
  Woonoppervlakte
  111 m2
  Ligging
  Aan park, In woonwijk
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  389 m3
  Perceeloppervlakte
  106 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Augusta de Witstraat 3

  Rotterdam

  Zeer goed onderhouden 5-kamer eindwoning met uitgebouwde woonkamer, mooie lichtinval door een lichtstraat en brede schuifpui naar de achtert...

  Ben Websterstraat 64

  Rotterdam

  Keurig onderhouden ruime eengezinswoning met 15 meter diepe tuin op het zuidoosten. De bovenverdieping is vergroot met 2 dakkapellen. De won...

  Gaastmeer 4

  Rotterdam

  Op een gunstige locatie nabij voorzieningen ligt deze eengezinswoning met een kunststof dakkapel en een nieuwe badkamer op een perceel van 1...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: