Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

In de moderne woonwijk “de Esch” gesitueerde keurig onderhouden en uitermate mooi en strak 4-kamer appartement op de 2e verdieping en berging in de onderbouw met fraai uitzicht richting de nieuwe Maas.

Indeling:
entree/gang, meterkast, toilet met wandcloset, brede wandtegel, natuurstenen details en plavuizenvloer, 3 slaapkamers afm. resp. ca. 3.24×2.50, ca. 3.24×2.11 en ca. 2.72×4.23. Aan de voorzijde gesitueerde woonkamer afm. ca. 5.70/4.92×4.92 met aansluitend de luxe open keuken (2014) afm. ca. 4.68×2.50 met inbouw vaatwasmachine, keramische kookplaat, elektrische oven, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en magnetron. Moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, brede wandtegel met natuurstenen details en plavuizenvloer.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1988
– geheel voorzien van dubbele beglazing
– gesitueerd op de 2e verdieping en bereikbaar middels afgesloten centrale hal
– gehele appartement voorzien van licht eiken laminaatvloer
– strakke gestuukte wanden
– direct uitzicht naar de Nieuwe Maas
– erfpacht verplichting afgekocht tot 02-02-2054
– einddatum erfpacht is 22-09-2085
– verwarming en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming
– voorkeursrecht van koop van toepassing
– de wijk “”de Esch” is gesitueerd direct aan de Nieuwe Maas, in de nabijheid van de Erasmus universiteit, nabij Kralingen en heeft een optimale verbinding naar het centrum van Rotterdam
– bijdrage VvE ca. 98,– per maand
– jaarlijkse prijsaanpassing VvE van toepassing
– oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht

Kenmerken

StatusVerkocht onder voorbehoud Slaapkamers3 slaapkamers
Bouwjaar
1988
Woonoppervlakte
86 m2
Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht
Kamers4 kamers
Inhoud
257 m3
Perceeloppervlakte
0 m2

Ons betrokken team

5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

ONTMOET HET HELE TEAM

Hetzelfde, maar dan net iets anders?

Solislaan 36

Capelle aan den IJssel

Deze karaktervolle en ruime eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van 130 m2 en een serre van 14 m2 in de praktijk als extra woonruimte...

Vivaldistraat 33

Capelle aan den IJssel

In een kindvriendelijk rustig hofje in de gewilde woonwijk 's-Gravenland gelegen keurig onderhouden eengezinswoning met speelse indeling, st...

Puccinistraat 67

Capelle aan den IJssel

Aan de rand van het gelijknamige Winkelcentrum Puccinipassage ligt deze speels ingedeelde "Aquadrive-woning", met inpandige garage, een eige...

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: