Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Woning waar u zo in kunt!

Prachtige gemoderniseerde 2-laagse hoekwoning met riante tuin van 100 m2, nieuwe badkamer, moderne keuken en 4 slaapkamers op de 1e verdieping.

Indeling:

entree/hal, meterkast, wasmachinekast, toilet met moderne brede wandtegel, fonteintje en lichtgrijze plavuizen vloer.
Aan voorzijde gesitueerde luxe moderne keuken met kookeiland voorzien van keramische kookplaat, spoelbak, vaatwasmachine, natuurstenen blad, RVS afzuigkap met directe afvoer naar buiten en klein eetbarretje voor de leuke wijnmomenten tijdens het koken. De met de voormalige berging (afm. ca. 4.45×2.40) vergrote woonkamer afm. ca. 5.88×4.63 heeft totaal een oppervlakte van ca. 38 m2 en heeft daardoor een heel speelse indeling en heeft door 2 schuifpuien een optimale doorkijk naar de riante achtertuin van 11.00×9.00. In de achtertuin bevinden zich nog een eenvoudige veranda en een houten berging. Door het nagenoeg vierkante oppervlak van 100 meter heeft deze tuin heel veel mogelijkheden.

1e verd.:

overloop met CV ruimte, 1 voorslaapkamer afm. ca. 4.64×2.80, tussenhal met nieuwe badkamer (2019) voorzien van wandcloset, wastafelmeubel met luxe spiegel voorzien van indirecte verlichting, inloopdouche met drain afvoer, lichtgrijze en witte brede wandtegel en lichtgrijze plavuizen vloer. Aan de voorzijde zijn de overige 3 slaapkamers gesitueerd afm. resp. ca. 3.04×2.78, 3.04×1.81 en 4.35×2.24.

Bijzonderheden:

– bouwjaar 1974
– geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– gehele woning voorzien van een nieuwe greywash laminaatvloer
– nagenoeg geheel voorzien van strakke spachtelputzwanden
– oppervlakte kavel 203 m2
– erfpachtverplichting (canon) is afgekocht voor de gehele looptijd van het erfpachtsrecht tot 23 juni 2088
– verwarming en warmwatervooziening door middel van “Remeha Avanta” HR combiketel 2019
– prachtige woning die nagenoeg instapklaar te betrekken is
– gelegen in westelijk gedeelte van Ommoord, nabij recreatie-/natuurgebied Zevenhuizerplas/Rottemeren en Kralingsebos. Alle voorzieningen zoals winkelcentra, scholen, openbaar vervoer (metro/bus) liggen in de directe nabijheid
– oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Liggingen
In woonwijk

Kenmerken

StatusVerkocht onder voorbehoud Slaapkamers4 slaapkamers
Bouwjaar
1974
Woonoppervlakte
108 m2
Ligging
In woonwijk
Kamers5 kamers
Inhoud
290 m3
Perceeloppervlakte
203 m2

Ons betrokken team

5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

ONTMOET HET HELE TEAM

Hetzelfde, maar dan net iets anders?

Akkerdistel 13

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Passiebloem 19

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Curieplaats 237

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: