Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Keurig onderhouden modern ingericht 3 kamer appartement op de 6e verdieping.

  Het appartement ligt aan de rand van de wijk met vrij uitzicht richting de Rotte. Aan de achterzijde heb je mooi zicht op een keurig plantsoen. Openbaar vervoer (metro en bus) en diverse winkelcentra liggen in de onmiddellijke nabijheid.

  Indeling:
  Entree/hal, via de hal is de aan de voorzijde gesitueerde keuken bereikbaar. Deze moderne keuken is voorzien van combi magnetron/oven, gaskookplaat, vaatwasmachine, koelkast en RVS afzuigkap. Verder is er aan de voorzijde een slaapkamer voorzien van laminaatvloer en strakke stuukwanden.

  Tevens is vanaf de hal de moderne badkamer toegankelijk. Deze is voorzien van een mooie inloopdouche, een wastafelmeubel en een aansluiting voor wasmachine en droger. Verder is hij afgewerkt met een brede wandtegel en een antracietkleurige plavuizenvloer.

  Naast de badkamer is er een separaat toilet, welke voorzien is van een wandcloset en een fonteintje. Ook hier is de afwerking met een brede wandtegel en een antracietkleurige plavuizenvloer.

  Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer. Deze is afgewerkt met strakke wanden en een laminaatvloer. Via een deur is het zonnige balkon bereikbaar, waar vanuit je een fraai zicht hebt op een fraaie binnentuin met plantsoen.
  Naast de woonkamer bevindt zich de 2e slaapkamer.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar 1973
  – geheel voorzien van dubbele beglazing
  – balkon voorzien van zonnescherm
  – volledig eigen grond situatie
  – berging in de onderbouw
  – gehele appartement voorzien van laminaatvloer
  – fijne locatie aan rand wijk
  – VVE bijdrage € 182,12 exclusief voorschot stookkosten
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE van toepassing
  – verwarming door middel van blokverwarming, warmwatervoorziening gemeenschappelijke voorziening
  – inboedel gedeeltelijk ter overname
  – keurig verzorgd appartement, nabij het fraaie recreatiegebied van de Rotte, met verder alle voorzieningen die u zich kunt wensen, waaronder diverse winkelcentra, openbaar vervoer (metro en bus), scholen, weekmarkt en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag
  – oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  1973
  Woonoppervlakte
  70 m2
  Ligging
  Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  223 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Rupsklaver 91

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Hoornklaver 45

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Zevengetijdeklaver 7

  Rotterdam

  Wonen om de hoek bij de Rotte! Duurzaam. Voorzien van maar liefst 13 zonnepanelen en onlangs aangebrachte vloerisolatie door middel van EPS...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: