Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

  Moderne, in 2013 gerenoveerde quadrantwoning met riante tuin op het noord-westen. De quadrantwoning is gesitueerd In het gewilde Zevenkamp-Oost om de hoek bij de Zevenhuizerplas en het Nessestrand.

  De woning ligt in een hofje en heeft een van de grootste tuinen in de omgeving. De achtertuin heeft een uitermate gunstige zonligging en heeft samen met de zijtuin een totale oppervlakte van ca. 160 m2. Het betreft een woning met veel potentie. Door de riante achtertuin is een uitbouw bij de woonkamer een hele interessante optie.

  Indeling:
  Entree/hal, meterkast, toilet met wandcloset, fonteintje en trommelsteen wandtegel. Via de entree kom je in een speelse lichte woonkamer met aan twee zijden raampartijen. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de moderne hoekkeuken met als blikvanger het RVS Smeg fornuis met inductie kookplaat en elektrische oven. Tevens is er een RVS Smeg afzuigkap aangesloten op het centrale afzuigsysteem, vaatwasmachine, losstaande Smeg koel/vriescombinatie en magnetron.

  Via openslaande terrasdeuren is de fantastische riante achtertuin van 12.00 x 9.50 bereikbaar. Naast de achteruin loopt de tuin nog een stuk door naar de entree met een oppervlakte van 8.00 x 5.90. Hierdoor is het zeer goed mogelijk om in een later stadium een uitbouw te realiseren. Tevens is er een aanpandige berging van 2.48 x 2.00.

  1e verd:
  overloop, werkkamer afm. ca. 3.74 x 3.00, badkamer afm. ca. 3.02 x 1.89 voorzien van ligbad, wandcloset, moderne wastafel, brede wandtegel, douche en antracietkleurige plavuizen vloer. Aan de tuinzijde zijn 2 achterslaapkamers gerealiseerd van afm. resp. ca. 2.91 x 3.87 en ca. 3.87 x 2.79.

  2e verd:
  Studiokamer met aansluiting voor de wasmachine van afm. ca. 3.17 x 3.17.

  Bijzonderheden:
  – Bouwjaar 1987
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing
  – Looptijd erfpacht tot 01-06-2086. Erfpachtverplichting (canon) is afgekocht tot 1 juni 2037.
  – Gerenoveerd en gemoderniseerd in 2013
  – Electrische vloerverwarming in de badkamer
  – Begane grond voorzien van laminaatvloer met vloerverwarming
  – Gehele 1e verdieping voorzien van laminaatvloer en verwarming door radiatoren
  – Geheel voorzien van strakke gestucte muren en plafonds
  – Nieuwe meterkast 2013
  – CV en warmwatervoorzieningen door middel van stadsverwarming
  – Oplevering n.o.t.k.
  – Gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro), winkelcentra (Boulevard Nesselande, diverse scholen en recreatie/natuurgebied Zevenhuizerplas/Rottemeren

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers3 slaapkamers
  Bouwjaar
  1987
  Woonoppervlakte
  91 m2
  Ligging
  In woonwijk
  Kamers5 kamers
  Inhoud
  327 m3
  Perceeloppervlakte
  205 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Clara de Vriesstraat 44

  Rotterdam

  Royale 6 kamer 2-onder-1-kapwoning met zonnige op het zuiden gelegen tuin, dakterras, garage en eigen parkeerplaats op een perceel van 230 m...

  Red Debroystraat 54

  Rotterdam

  Een unieke locatie, hoe mooi wil je wonen. Deze hoekwoning heeft een brede zonnige achtertuin en zijtuin, direct grenzend aan plantsoen met...

  Red Debroystraat 48

  Rotterdam

  Zoekt u een ruime instapklare woning? Op een rustige locatie nabij de Zevenhuizerplas ligt deze zeer goed onderhouden eengezinswoning met aa...

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: