Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Fraai aan singel gesitueerde uitgebouwde (2,50 meter) eengezinswoning op 130m2 eigen grond met zonnige 11 meter diepe achtertuin op het Noordwesten en vrij uitzicht vanuit de keuken. De woning is gesitueerd in de gewilde “Jazz-buurt” om de hoek van het “Nessestrand” en de “Zevenhuizerplas”.

Indeling:

Entree/hal, meterkast, toilet (2018) voorzien van wandcloset, moderne brede wandtegel, fonteintje en plavuizenvloer. Fraaie uitgebouwde woonkamer ca. 39 m2 voorzien van convectorput, open haard en mooie schuifpui met roedeverdeling naar 11 meter diepe achtertuin. Aan voorzijde gesitueerde nette keuken voorzien van inbouw keramische kookplaat, inbouw magnetron, vaatwasmachine, elektrische oven, apothekerskast, koelkast en diepvriezer.

1e verd.:

overloop, 2 achterslaapkamers met kunststof dakkapel afm. resp. ca. 4.80 x 2.85 en ca. 3.70 x 1.95, 1 voorslaapkamer afm. ca. 3.12 x 2.85, moderne nieuwe badkamer (2018) voorzien van regendouche, 2e toilet (wandcloset), wastafelmeubel, brede wandtegel, designradiator en plavuizenvloer;

2e verd.:

Open zolderkamer met “Velux” dakraam.

Bijzonderheden:

– bouwjaar ca. 1983
– dak, muur- en vloerisolatie
– geheel voorzien van dubbele beglazing
– massief eiken parketvloer nog schuurbaar en lichter te maken (white-wash)
– gehele 1e verdieping voorzien van laminaatvloer
– CV en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming
– volledig eigen grond situatie
– traprenovatie met rustiek eiken (2014)
– kunststof kozijnen 1e verdieping voor (2011)
– uitbouw woonkamer en dakkapel (2000)
– houten schuifpui en dak-overkapping (2014)
– tuin achterzijde heeft aan de brandgangzijde een berging met daaraan verbonden een houten schuifpui met slot
– gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro-bus), uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag en recreatie-/natuurgebied “Zevenhuizerplas /Rottemeren”
– oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht

Kenmerken

StatusVerkocht Slaapkamers4 slaapkamers
Bouwjaar
1983
Woonoppervlakte
118 m2
Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht
Kamers5 kamers
Inhoud
382 m3
Perceeloppervlakte
130 m2

Ons betrokken team

5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

ONTMOET HET HELE TEAM

Hetzelfde, maar dan net iets anders?

Charlie Parkersingel 11

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Paul Whitemansingel 64

Rotterdam

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

Paul van Ostaijenstraat 1

Rotterdam

Om de hoek bij het Wollefoppenpark en de Zevenhuizerplas! Op unieke locatie, mooi op hoek gelegen uitgebouwde (2.50 meter) eengezinswoning...

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf als éérste op de hoogte
van ons nieuwste woningaanbod

Meld je aan als woningzoeker:

Volg ons op social media: