Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Royaal (95 m2) 3-kamer appartement op de 1e woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van Nesselande met eigen afgesloten eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.

  Het appartement heeft een fraai vrij uitzicht over een grote waterpartij richting villawijk “Waterwijk” en het polderlandschap richting Zevenhuizen. Het strand met de boulevard ligt als het ware om de hoek.

  Indeling: Entree/hal, toilet met wandcloset, fonteintje en luxe wandtegel, tussengang naar de 2 slaapkamers (afm. ca. 5.42 x 3.08 en 5.42 x 2.55) welke aan de zijde van de Brandingdijk zijn gesitueerd. Aan dezelfde gang is de badkamer gesitueerd, welke is voorzien van ligbad, douche, wastafel en brede wandtegel tot bovenaan. Tevens is hier een handige separate wasruimte / berging. Aan de andere zijde van de gang bevindt zich de ruime woonkamer van 8.42 x 5.81 met deur naar de royale buitenruimte van 26 m2. Vanaf deze buitenruimte heeft u een fraai uitzicht op een grote waterpartij en “Waterwijk”. Aansluitend aan de woonkamer is de royale keuken, welke is voorzien van een inbouw koelkast, diepvriezer, elektrische oven, inductie kookplaat, vaatwasmachine en recirculatie afzuigkap.

  In de onderbouw is er een fijne afgesloten eigen parkeerplaats en berging box.

  Bijzonderheden:
  – Bouwjaar 2004
  – Geheel voorzien van dubbele beglazing
  – Voorzien van spouwmuurisolatie
  – Goedwerkende en financieel gezonde VVE
  – Bijdrage VVE € 140,34 per maand
  – Volledig eigen grond situatie
  – Mooie locatie aan de rand van de wijk
  – Eigen afgesloten parkeerplaats
  – CV en warmwatervoorziening d.m.v. stadsverwarming
  – Fijn appartement op gewilde locatie nabij recreatie / natuurgebied Zevenhuizerplas / Rottemeren
  – Mooi vrij uitzicht
  – Alle voorzieningen zoals openbaar vervoer (metro / bus, winkelcentrum “Boulevard Nesselande”, sociale voorzieningen, scholen en uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag in de onmiddellijke nabijheid
  – Oplevering in overleg

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusBeschikbaar Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  2004
  Woonoppervlakte
  95 m2
  Ligging
  In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  279 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Laan van Avant-Garde 96

  Rotterdam

  Prachtige woning waar u zo in kunt! Keurig onderhouden, modern en strak ingerichte eengezinswoning met 11 meter diepe achtertuin gelegen o...

  Marius Richtersstraat 68

  Rotterdam

  Nabij het Rietveldpark en het strand gesitueerde 6 kamer eengezinswoning met houten berging, 12 zonnepanelen en een zonnige achtertuin op he...

  Wout van Heusdensingel 63

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: