Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een bezichtiging.

  In de gewilde, rustige en groene woonwijk Ommoord ligt deze drive-in tussenwoning met zonnige achtertuin op een perceel van 97 m2. De woning heeft 5 kamers en een inpandige garage en ligt ideaal nabij voorzieningen als scholen winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en recreatiegebied Rottemeren. Bel voor een vrijblijvende bezichtiging van deze woning met mogelijkheden.

  Indeling:
  Begane grond:
  entree, hal met meterkast en deur naar de inpandige garage. Deze is voorzien van een recent geplaatste elektrisch bedienbare garagedeur van Hörmann, welke ook op afstand te bedienen is. Vanuit de hal is middels deur met glas inzet de tussenhal bereikbaar met trapopgang. In het voorportaal en in de tussenhal liggen vloertegels. Geheel in lichte kleurstelling betegelde toiletruimte met fonteintje en verlaagd plafond met inbouwspots. Ruime tuinkamer welke een heerlijke ruimte is als slaap- of werkkamer. Hier ligt een laminaatvloer en een deur geeft toegang tot de verzorgde achtertuin met buitenkraan en fraaie vaste beplanting.

  1e Verdieping:
  woonverdieping met aan de voorzijde van het huis gesitueerde ruime woonkamer met parketvloer, grote pui, praktische vaste kast en trapopgang. De gezellige woonkeuken ligt aan de achterzijde, deze ruimte is voorzien van witte keuken met een gasfornuis met oven, afzuigkap, en losse vaatwasmachine. Het kozijn van de keuken is van kunststof en het zonnescherm met elektrische bediening houdt de zon buiten. In de keuken liggen vloertegels.

  2e Verdieping:
  overloop met toegang tot de vertrekken; hoofdslaapkamer (afm. ca. 4.33 x 3.03) over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning, het kozijn is van kunststof en voorzien van een hor. Badkamer met lichte vloertegels en een toilet, douche, design radiator, wastafelmeubel met spiegel en de aansluiting voor een wasmachine. Vaste kast met hierin de C.V.-combiketel en de aansluiting voor de wasdroger. 2 Slaapkamers van gelijke grootte (afm. ca. 2.19 x 4.08 en 2.04 x 4.08)) aan de voorzijde van de woning.

  Buiten:
  verzorgde, gunstig op het zuidwesten gelegen, zonnige achtertuin met buitenkraan en fraaie vaste beplanting. Het is mogelijk een stuk grond van de gemeente erbij te kopen, zodat de tuin verlengd kan worden. Achter het Bolkruid is metrostation Graskruid, wat direct verbindt met diverse winkelcentra en het centrum van de stad.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar ca. 1971
  – vanuit de bouw voorzien van isolatie
  – grotendeels dubbele beglazing
  – verwarming en warm water middels C.V.-combiketel Atag, geplaatst in oktober 2012
  – gelegen op erfpachtgrond, canon afgekocht tot einde looptijd (2-1-2094)
  – energielabel C
  – voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving
  – ouderdomsclausule van toepassing
  – oplevering in overleg, dit kan snel

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  In woonwijk

  Kenmerken

  StatusVerkocht onder voorbehoud Slaapkamers4 slaapkamers
  Bouwjaar
  1971
  Woonoppervlakte
  119 m2
  Ligging
  In woonwijk
  Kamers4 kamers
  Inhoud
  462 m3
  Perceeloppervlakte
  97 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Kelloggplaats 120

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Fluitekruid 106

  Rotterdam

  Mooie, verbouwde en gerenoveerde drive-in woning met garage. Goed onderhouden drive-in woning met zonnige achtertuin op het zuidwesten, ho...

  Hesseplaats 413

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: