Ruseler NVM Makelaars

Tip je vriend, vriendin of familielid! Delen:

VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN

Bel ons

Of neem contact op via onderstaand formulier

  Omschrijving

  Starters opgelet!

  Op loopafstand van de Rotte wonen??

  Hier tref je een groot 3 voorheen 4 kamer appartement, gelegen op de 8e topverdieping, met ruime moderne badkamer en een groot zonnig balkon, gesitueerd op het zuiden.

  De woning is bevindt zich in de gewilde en rustige wijk Rotterdam- Ommoord op 5 minuten loopafstand van winkelcentrum Hesseplaats met diverse opstapplaatsen voor openbaarvervoer zoals Metrostation Hesseplaats. Liever naar Rotterdam Centrum? Binnen 15 autominuten ben je er!

  Begane grond:
  Afgesloten entree complex met bellentableau en brievenbussen; centrale hal met liften, trappenhuis en toegang tot de bergingen en containerruimte.

  Indeling:
  8e verdieping:
  entree, keuken (voorheen keuken en hal) afm. ca. 3.70×3.20×2.70 met keukenblok in rechte opstelling voorzien van inbouw keramische kookplaat, elektrische oven, RVS afzuigschouw, dubbele spoelbak, brede wandtegel, losse koel-/vriescombinatie, vaat- en wasmachine, deur naar royale woonkamer met toegang tot alle vertrekken, geheel betegelde en vergrootte badkamer voorzien van inloopdouche met drain, wastafelmeubel, toilet, antraciet kleurige plavuizenvloer en brede wandtegels, inpandige berging, 2 aan voorzijde gesitueerde slaapkamers afm. resp. ca. 4.11×2.70 met vaste kastenwand en ca. 3.13×1.90. Riante aan achterzijde gesitueerde woonkamer afm. ca. 47 m2 met deur naar zonnig balkon.

  Bijzonderheden:
  – bouwjaar 1973
  – erfpacht afgekocht voor de gehele looptijd (99 jaar), einddatum 01-06-2097
  – gelegen op de 8e verdieping
  – zonnig balkon op het Zuiden
  – luxe moderne badkamer
  – gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
  – nagenoeg gehele appartement voorzien van plavuizenvloer
  – VvE-bijdrage € 169,– per maand
  – jaarlijkse prijsaanpassing VvE voorbehouden
  – meterkast uitgebreid ten behoeve van de keuken
  – gelegen in gewilde woonwijk nabij diverse winkelcentra, openbaar vervoer (metro/bus) en vele andere voorzieningen
  – gesitueerd aan rand van woonwijk nabij het fraaie recreatiegebied “Rottemeren/Zevenhuizerplas”
  – oplevering per direct

  De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Liggingen
  Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht

  Kenmerken

  StatusVerkocht Slaapkamers2 slaapkamers
  Bouwjaar
  1973
  Woonoppervlakte
  85 m2
  Ligging
  Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht
  Kamers3 kamers
  Inhoud
  240 m3
  Perceeloppervlakte
  0 m2

  Ons betrokken team

  5 NVM makelaars, 6 binnendienst medewerkers

  Met 11 man sterk proberen we onze opdrachtgevers dagelijks te ondersteunen in één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven; de koop en verkoop van een thuis.

  ONTMOET HET HELE TEAM

  Hetzelfde, maar dan net iets anders?

  Dopheide 12

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Hesseplaats 413

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Muurmos 18

  Rotterdam

  Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen....

  Altijd op de hoogte blijven?

  Blijf als éérste op de hoogte
  van ons nieuwste woningaanbod

  Meld je aan als woningzoeker:

  Aanmelden

  Volg ons op social media: